Спечелете билети за Световното по футбол, ключодържатели и шапки от Coca-Cola


Краен срок - 1 юли 2018

„Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola, Coca-Cola Zero и Coca-Cola Cherry Zero  от 500 ml с промоционални етикети и промоционални златисти капачки.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Награди, раздавани в наградните центрове:                            

    FIFA ключодържател – общо 280 000 бр.
    FIFA фен шапка – общо 60 000 бр.

Наградите по точка 7.1.1 са с пазарна стойност под 30 лв.

Награди от томбола в MySPARX (www.mysparx.bg), участие с регистрация на 22 кода до 03.06.2018:

Билет за ¼ финал от 2018 FIFA World Cup Russiatm в Сочи - 18 бр.

Наградите по точка 7.1.2 са с пазарна стойност над 30 лв.

Приемайки награди с пазарна стойност над 30 лева, печелившите се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл. 8, ал. 6, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация.
Закупете бутилка от участващите опаковки. Под капачката можете да откриете:

а) надпис „ключодържател“ или „шапка“ – в този случай печелите една от съответните награди, която можете да вземете от най-близкия награден център, обозначен със специален промоционален стикер;

б) уникален код за MySPARX (www.mysparx.bg), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия брой регистрирани кодове, съгласно правилата на MySPARX и описаното в настоящия документ, публикувани на www.mysparx.bg, можете да вземете участие в томболата за описаната в Част 7.1.2. награда. Точният брой кодове, необходими за закупуване на билет за всяка от томболите за наградите, е описан в т.

Детайли за използване на кодовете под капачките и участие в теглене на томбола:

Регистрация: за да участва в тегленето на томболата, Участникът в Промоцията трябва да има регистрация в платформата MySPARX според Условията за ползване, налични тук: https://mysparx.bg/page/terms-of-use. Регистрацията трябва да бъда направена чрез уебсайта www.mysparx.bg или мобилното приложение MySPARX (налично в Play Store и App Store). Регистрация на уникален код може да бъде направена след регистрацията на профил. Регистрация е безплатна и изисква следното:

Номер на мобилен телефон (08x 1234567). Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.

Адрес. Адресът, който участникът посочва в профила си в MySPARX (www.mysparx.bg), трябва да бъде пълен, достоверен и да съвпада с адреса, на който участникът желае да получи спечелена от нея/него награда.

Имена и дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи своите имена и дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на MySPARX.

При регистрация от Участниците ще бъде поискано да се съгласят с Условията за ползване на платформата MySPARX: https://mysparx.bg/page/terms-of-use и настоящите официални правила, като за целта трябва да отметнат поле, че са прочели и са съгласни с Условията за ползване на платформата MySPARX: https://mysparx.bg/page/terms-of-use и официалните правила на потребителска промоция „Посрещни лятото на световно ниво - FIFA 2018“.

За да бъде допуснат за участие в тегленето на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група за участие и да регистрира изисквания от платформата MySPARX минимум от кодове за съответната награда. След успешна регистрация на изисквания брой кодове, според описаното по-долу, Участникът закупува билет за онлайн томбола за съответната награда. Самоличността на Участника се удостоверява посредством данните, посочени в профила му в MySPARX. За да вземе участие в тегленето, Участникът трябва да регистрира посочения по-долу брой кодове:

Минимум 22 кода за билет за участие в тегленето на жребий за спечелване на Билет за ¼ финал на 2018 FIFA World Cup Russiatm – фигурира като „Специална награда“ в MySPARX (www.mysparx.bg) за периодa на Промоцията; наградата включва:
        Пътуване със самолет до Сочи и обратно: детайлите отдолу
        Настаняване в Сочи: хотел "Бархатные сезоны" https://www.bh-s.ru
        Билет за ¼ финал на 2018 FIFA World Cup Russiatm на 07.07 в Сочи;
        Застраховка

Наградата НЕ включва: средства за режийни разходи, рекламни сувенири, хранения /закуска, обяд и/или вечеря/, транспортиране от най-близкия транспортен възел (летище, гара и др.) до и от дома на победителя или друго място на тръгване, туристически обиколки, посещения на каквито и да било обекти в Сочи с изключение на стадиона, на който ще се проведе футболната среща от 1/4 финала на 2018 FIFA World Cup Russiatm

Колкото повече билети се закупуват с регистрирани кодове, толкова по-голяма е вероятността за спечелване на награда. Например, лице, което е купило 2 билета с 44 регистрирани кода, има по-голяма вероятност да спечели Билет от лице, което е купило 1 билет с 22 регистрирани кода. Всеки регистриран код е уникален и може да бъде използван само веднъж, като с него се играе само за съответното теглене. Един Участник може да спечели не повече от една награда по време на Промоцията.

При покупка на билет за участие в дадена томбола от Промоцията Участникът ще бъде помолен да потвърди въведените от нея/него данни в профила ѝ/му – адрес, телефонен номер и имена, тъй като тези данни ще бъдат използвани за доставка на награда от Промоцията, в случай че въпросният Участник спечели такава. Организаторът и Администраторът на Промоцията не носят отговорност, ако печеливш Участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени имена, адрес за доставка и телефонен номер.

Билети, закупени за томбола за един вид награда с регистрирани кодове, не може да бъдат прехвърляни към друга награда, съответно за друго теглене.

Кредитите в MySPARX, придобити след регистрация на кодове от капачки на 500 ml Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta и Sprite, които не се обозначени с промоционален етикет и не участват в настоящата Промоция, може да бъдат използвани за закупуване на билети за томболи за текущите награди в MySPARX (представени в секция „Награди“ без изрично описание „Специални награди“), но с тях не може да се участва и в настоящата Промоция и за предоставяните в нея награди.

Печелившят ще бъде избиран на случаен принцип, чрез електронно теглене на жребий за всеки награден фонд. Общо 18 уникални печеливши за Билет за ¼ Final FIFA World Cup Russia 2018.

Всички печеливши от съответните тегления ще бъдат оповестени на сайта www.mysparx.bg в деня на изтегляне на жребия. Ако бъде изтеглен като печеливш в някое от тегленията за съответния период, Участникът ще получи известие в профила си в платформата MySPARX (www.mysparx.bg) В случай че към момента на  изпращане на известието в профила на печелившия в MySPARX, нейните/неговите данни (на печелившия), необходими за доставка на наградата (имена, адрес и телефон), са недостоверни, неточни или непълни,  Организаторът не носи отговорност за изпращането и предоставянето на наградата. В процеса на покупка на билет за томболата за дадена награда Участникът ще получи възможност да потвърди и, ако е нужно, обнови данните в профила си. Наградата ще бъде изпратена на адреса, посочен в профила на печелившия към момента на изпращане на известието за спечелване на наградата. В случай че информацията е недостатъчна за осъществяването на успешна доставка, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации. Посоченият адрес трябва да е точен и пълен. Не може да бъде посочено друго лице за получаване на наградата, получаването е лично. Победителите трябва да имат навършени 16 г. Ако печелившият в тегленето за третия награден фонд е между 16 г. и 18 г., то той/ тя трябва да бъде придружен от възрастен над 18 г., който да има нотариално заверена декларация от двамата родители/ настойници на печелившия, удостоверяваща тяхното съгласие той/тя да напусне страната със съответния придружител. Ако печелившият е над 18 г., то той/тя има право да вземе със себе си лице между 16 г. и 18 г., само и единствено ако има нотариално заверена декларация от двамата родители/ настойници на придружаващия, удостоверяваща тяхното съгласие той/ тя да напусне страната със съответния печеливш.

За адрес за доставка на спечелена награда се счита  посоченият от Участника в профила му в платформата адрес към момента на изпращане на известието за спечелената награда.

Наградите ще бъдат доставяни под формата на ваучер с куриер до адреса на печелившия, посочен в профила му (на печелившия) в MySPARX (виж т. 9.1. и 9.2.). Куриерът ще посети адреса максимум два пъти. Ако първият път печелившият не може да бъде намерен на адреса, куриерът оставя съобщение с адрес за контакт и телефонен номер. Ако по време на второто посещение печелившият не може да бъде намерен на посочения адрес, той / тя може да получи своята награда на адреса, посочен от куриера в съобщението (офис на куриера). В допълнение към доставката на ваучера партньори на Организатора ще се свържат с печелившия на посочения в профила ѝ/му в MySPARX телефонен номер.

Спечелете СЕГА

41 Коментари

  1. Какви награди след като в магазините от които взимаме бутилките с "печеливши капачки" вдигат рамене и казват ,че не са им доставени така наречените награди!Кога ще ги доставят?Когато свърши играта ли?Уникално си играят с потребителите и може да им изиграе много лош номер!

    ОтговорИзтриване
  2. И аз да попитам. Къде можем да вземем наградите от печелившите капачки. Всички магазинери вдигат рамене? Ще съм благодарна ако ми отговорите!

    ОтговорИзтриване
  3. В ЦБА Ломско шосе има все още ключодържатели. Шапки да има някъде, една спечелих в началото и си я взех с малко обикаляне, но сега къде?

    ОтговорИзтриване
  4. Ако има някой,който знае от къде да взема ключодържател или чаша в град Добрич,много моля да ми каже. Където попитам всички вдигат рамене и казват,че не са им доставяли награди.

    ОтговорИзтриване
  5. Наградените центрове в България ще намерите на този линк: https://www.coca-cola.bg/oficialni-pravila-na-igri-i-promocii/posreshtni-liatoto-na-svetovno-nivo-fifa-2018.

    ОтговорИзтриване
  6. И във Варна няма никъде от наградите. Свършили биле

    ОтговорИзтриване
  7. Току що си взех ключодържател. София, не знам точния адрес. Орлов мост, Евлоги Георгиев около спирката на рейсовете, канала посока Военна академия. Има книжарница и малък магазин за алкохол, цигари т.н. Има и шапки там.

    ОтговорИзтриване
  8. Интересна организация на играта..... В четвъртия по-големина град в България - Русе, няма нито един магазин, в който да могат да се получат награди. И това ако не е подигравка, здраве да е.
    Не съм предполагала и съм доста НЕПРИЯТНО ИЗНЕНАДАНА, че такава голяма компания, може да допусне такова нещо.

    ОтговорИзтриване
  9. Защо лъжете децата с награди ,който нямате те горките всеки ден обикалят магазините и питат за наградите. Дори в наградните центрове не знаят какво да отговорят.

    ОтговорИзтриване
  10. Ние си чакаме наградите,а те ги продават в мрежата.един брои 4 лв.пет броя 15 лв.

    ОтговорИзтриване
  11. Как може в гр. Пазарджик да няма никъде от късето да можем да си вземем шапка и ключодържател!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  12. В град Лом от 1 месец насам няма никъде награди.. Събрах 11 капачки с ключодържатели, които явно ще отидат в кофата за боклук, защото награди няма. В края на миналият месец казаха, че ще има награди след 20 юни (така били казали дистрибуторите) нооооо сега казаха че няма да има.. Ами чудесно...

    ОтговорИзтриване
  13. няма такива нещастници като кока кола правят игри ,а не си зареждат магазините с артикулите .....

    ОтговорИзтриване
  14. Като всяко нещо в България ,правят 6акво ли не само да си продават боклуците

    ОтговорИзтриване
  15. дали някой знае къде в Банско мога да разменя капачката си и да си получа ключодържателя ? :)

    ОтговорИзтриване
  16. И в Кърджали е същата работа, имаш капачка, нямаш награда. Защо залъгвате хората с празни обещания?

    ОтговорИзтриване
  17. Ако до края на промоцията няма ключодържатели как ще ни компенсирате и защо лъжете хората

    ОтговорИзтриване
  18. Къде са ни наградите , да не би бутилките с награди да са повече от наградите ,каква поредна футболна драма ,ако нямаш път към София няма награда !!!

    ОтговорИзтриване
  19. Поредната измама на Кока-кола. При всяка такава акция не мога да се сдобия със спечеленото. Мошеници. Нямам думи.

    ОтговорИзтриване
  20. Моля за информация къде в гр.Плевен може да се получат наградите.

    ОтговорИзтриване
  21. И в Разград липсват всички наградни артикули в търговската мрежа! 😣☹🙁😟

    ОтговорИзтриване
  22. Аз също имам две капачки за шапки, но уви в нито един магазин в квартала нямат. Наистина е много гадно, и нагло да се подиграват така с нас.

    ОтговорИзтриване
  23. Искам си чашата и ключодържателя,дори и след промоцията! Как не ви е срам?

    ОтговорИзтриване
  24. Стара Загора,Сливен и Нова Загора също няма чаши! Не купуваме кока кола заради чашата,но щом печелим,защо да не си вземем чашата ?! Много некоректно отношение към потребителите на кока кола!😕😕😕

    ОтговорИзтриване
  25. Трябваше да има поне един отговор на всички въпроси от организаторите. Но явно потребителите не са толкова важни. Жалко - всяка коректна фирма не би постъпила по този начин.

    ОтговорИзтриване
  26. Няма ключодържатели в Перник! Както ги нямаше и предишните награди.

    ОтговорИзтриване
  27. Разберете, че ние - сайтът Конкурси всякакви не сме организатори на тази игра, не раздаваме награди и не носим отговорност за липсата им. Ние само популяризираме играта.

    Може да се обърнете към организаторите от Coca-Cola и да ги потърсите на телефона на потребителя: 0800 12345 (безплатна линия).

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами тогава предайте на тези които рекламирате всички тези коментари да видят че са ударили дъното, а не ми се извинявайте

      Изтриване
    2. Нямаме никакви отношения и връзка с организаторите от Coca-Cola. Не ги рекламираме, няма и за какво да се извиняваме. Публикуваме игри, всеки решава на своя отговорност къде да участва и после как да си търси правата. Публикували сме безплатен телефон, на който може да им позвъните и да си потърсите наградите.

      Изтриване
  28. И в Елин Пелин отдавна няма награди какво да правим капачки те

    ОтговорИзтриване
  29. Не се подигравайте с хората цял месец в Бургас няма награди дръжте на реномето си не ви подхожда а като гледам коментарите в цялата страна е така

    ОтговорИзтриване
  30. За пореден път издънка, така принуждават хората да пият конкурентната напитка те поне не се подиграват е населението вие сте като правителството, само обещания и после среден пръст ИЗМАМНИЦИ. ЗАКРИВАИ!

    ОтговорИзтриване
  31. Как не ги е срам.От един месец звъня на 080012345 и последно ми казаха,че условието било до изчерпване на количествата, като преди това казаха,че ще има доставки на награди след 18.06..Спираме да им купуваме продуктите.Подиграват се с хората.Уж голяма компания.

    ОтговорИзтриване
  32. От 4 дена обикалям различни магазини на my market и все чакали додтавки или свършили много безотговорно. . .

    ОтговорИзтриване
  33. Как ще отговорите на въпрос на 12 годишния ми син:Мамо спечелих шапка, а не мога да я взема, защо? От 23.06.18 обикаляне всички магазини в Пловдив и казват че играта е приключила! Иначе имаше късмет детето-спечели си шапка, но явно някой ги откраднал преди да стигнат до клиентите, защото като гледам се продават в ОЛХ! Броят на капачки те отговаря ли на броят на наградите? Има ли някакъв контрол? Моля ако прочетете това кажете как да постъпя и към кого да се обърна!В единият от магазините казаха че промоцията била удължена до края на м. Юли, но винаги като попитам за награда отговорът е един и същ-Няма!А АЗ ПИТАМ ЗАЩО?

    ОтговорИзтриване
  34. Пишете всички на господари на ефира да разгледат този казус

    ОтговорИзтриване
  35. В Бургас също няма от къде да си получа наградите. Имам спечелени 4 шапки, 2 ключодържателя и 1 чаша. В магазин Жанет в Несебър вчера ми казаха, не нямат доставка на награди от месец и половина. Та питам аз защо създавате игри, които са лъжа и измама? Предполагам, че и билетите за световното са пълна измислица. Изложихте се много! Много жалко за Вас!

    ОтговорИзтриване
  36. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЕЗИ МОШЕНИЦИ.ОБИКОЛИХ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НАГРАДИ НИКЪДЕ НЯМА.ЗАЩО САМО ЗАЛЪГВАТЕ ХОРАТА И НЕ СИ ДЪРЖИТЕ НА ОБЕЩАНИЕТО.

    ОтговорИзтриване
  37. И аз да се включа към недоволните пишещи - имам си капачка с ключодържател и шапка, а няма от къде да се вземат. На няколко места нямаха и очакваха наградите и изведнъж играта приключи и да не питаме повече! Поредната измама!

    ОтговорИзтриване
  38. И аз да се присъединя към групата. От Търговище съм от началото на юни няма награди. А на телефона ми отговориха, че кампанията била до изчерпване на количествата, не до определена дата.

    ОтговорИзтриване
  39. От Плевен съм.Там също няма повече от месец,нито чаши,нито ключодържатели.Цял плик съм събрала.Моят син е голям фен,но сега е силно разочарован от вас.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара