Спечелете всеки месец 30 ваучера по 30 лв. от Kaufland


Краен срок - ежемесечно

Спечелете един от 30 ваучера за пазаруване

С участието си в нашето запитване ни помагате да станем още по-добри. Включете се в нашата игра и имате възможност да спечелите ваучер за пазаруване на стойност 30 лева.

В знак на благодарност всеки месец ще раздаваме 30 ваучера за пазаруване, всеки на стойност 30 лева. Пожелаваме Ви късмет!

Просто попълнете онлайн формуляра за участие и го изпратете. Успех!

Тегленето на награди се осъществява ежемесечно.


Право на участие в играта има всяко дееспособно физическо лице, навършило 18 години, с постоянен адрес в Република България. Служители на „Кауфланд България ЕООД енд КО” КД и членове на техните семейства (родители, съпрузи и деца) нямат право да вземат участие в играта. Kaufland България си запазва правото да изключва без предупреждение участници в играта, които са предоставили непълни или неверни данни или по друг начин нарушават Условията за участие, или които във връзка с участието си в играта нарушават действащото законодателство.

За да участвате в играта е необходимо да попълните нашата онлайн анкета на feedback.kaufland.bg.

След това е необходимо, при желание от Ваша страна да участвате и в играта, да попълните нашия онлайн формуляр на kaufland.bg и да го изпратите.

Онлайн формулярът съдържа следната информация: обръщение, име, фамилия, населено място, имейл и телефонен номер за връзка, поле за съгласие с общите условия, поле за съгласие за получаване на актуална информация от Kaufland и поле за сигурност. Задължителните полета, които трябва да бъдат попълнени, за да се счита едно участие за валидно са: име, фамилия и имейл.

Предоставянето по желание на участника на допълнителна информация (извън посочената в предходното изречение) е доброволно и не е задължително условие за участие. Съгласието да бъде получавана актуална информация за Kaufland на посочения имейл адрес не е условие за участие в играта и може да бъде оттеглено по всяко време.

С попълването на онлайн формуляра участниците дават съгласието си личните им данни да бъдат обработвани за целите на играта, а в случай че бъдат обявени за печеливши, дружеството да публикува техните данни (имена, населено място) на интернет страницата на Kaufland.

Наградите ще бъдат теглени в началото на всеки календарен месец, като участници в тегленето ще бъдат всички, попълнили коректно онлайн формуляра за участие в рамките на предходния календарен месец. Печелившите участници ще бъдат оповестявани на интернет страницата на Kaufland (www.kaufland.bg) след всяко теглене. Печелившите участници ще бъдат известени за спечелването на награда по електронна поща на посочения от тях във формуляра за участие имейл. Наградите се изпращат с куриер на адрес, предоставен от печелившия след свързване с него по имейл или телефон.

Наградите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Спечелете СЕГА

30 Коментари

  1. Доволна съм от богатият асортимент на стоки в магазина и от обслужването на персонала

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е любимия ми магазин.Всички стоки са качествени и избора е голям.

      Изтриване
    2. Доволна съм от артикулите.Човек може да намери всичко необходимо за домакинството-на едно място !

      Изтриване
  2. Доволна съм от качеството на храните и от обслужването на персонала единствено жените на касите да работят по бързо и с усмивка
    😁Благодаря

    ОтговорИзтриване
  3. Харесва ми да пазарувам в "кауфланд" .

    ОтговорИзтриване
  4. Харесва ми да пазарувам в кауфланд.Той е любимия ми магазин,винаги има разнообразие на продукти на достъпни цени и много добро качество.

    ОтговорИзтриване
  5. Обичам да пазарувам в Кауфлад това е любимият ни магазин.

    ОтговорИзтриване
  6. Доволна съм от стоките и обслужването! Всичко е на достъпни цени!

    ОтговорИзтриване
  7. Bogat asortiment dobro obslyjvane politika v polza na kopyvacha i prodavacha !

    ОтговорИзтриване
  8. АЗ ПАЗАРУВАМ САМО ОТ КАУФЛАНД!ТОВА Е МОЯТ МАГАЗИН!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Кауфланд може да се каже,че е любимият ми магазин.Има богато разнообразие от стоки,на достъпни цени.Има хубави промоции и обслужването е добро.

    ОтговорИзтриване
  10. С този ваучер не мога да закупя ел. Уред. Защо?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Попитайте на бюро Информация в най-близкия ви Кауфланд.

      Изтриване
  11. Къде се регистрира скеч картата.

    ОтговорИзтриване
  12. Доволна съм от Кауфланд филиал"Владиславово"- качеството на стоките е добро и на достъпни цени.Често има промоции.

    ОтговорИзтриване
  13. Посещавам магазина редовно,доволна съм от асортимента и обслужването!

    ОтговорИзтриване
  14. Има хубави стоки, но когато има промоции много често липсват стоките още от първият ден. И персонала в голямата си част е от не любезни служители. Намусени на моменти и псуват някои само забравили се. Хубаво би било да са млади и уснихнати🙂

    ОтговорИзтриване
  15. "Кауфланд" е винаги до нас и в най-трудните дни от животът ни в момента!!!Винаги актуален,зареден с пресни стоки и многоброини промоции едедневно!!!Да бъдем добри,позитивни и търпеливи-всичко минава!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Доволна съм, харесва ми диапазона на цените, всеки може да си прецени възможностите и да пазарува изгодно в магазините на Кауфланд

    ОтговорИзтриване
  17. От години пазаруваме ежеседмично в Кауфланд. Най-изгодно в сравнение с всички други хипермаркети! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  18. Харесва ми да пазарувам особенно когато има много изходни оферти

    ОтговорИзтриване
  19. Харесва ми да пазарувам в магазина персонала са много любезни и мили.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара