Спечелете смартфони, таблети, часовници и козметика от Avon и Samsung


Краен срок - 1 юли 2018

Промоционалните активности са:
- Томбола за награди от Ейвън Козметикс България ЕООД;
- Томбола за награди предоставени от Самсунг Електроникс

На всеки, желаещ да участва в томболата, се предоставя само по един талон, състоящ се от поле, в което участникът да попълни информация за контакт, придружена от съгласие за предоставяне на лични данни. Всеки един от участниците, пуснал в урната попълнен талон с информация за контакт (име, телефон и e-mail) участва в томболата за награди.

Талоните за участие в томболата с награди могат да бъдат намерени на щандовете на ЕЙВЪН КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ ЕООД, позиционирани в 9 града на територията на България.

А какво можеш да спечелиш?
Техника от Samsung или продукти на AVON

Включи се и в двете активации, за да увеличиш шансовете си да спечелиш.
Тегленето на победителите, които ще получат награди от SAMSUNG, ще се осъщвестви чрез FB Live видео на фен страницата на AVON България на 16.07.2018.

Тегленето на победителите, които ще получат награди от AVON, ще бъдат изтеглени на място в края на всяко събитие.

Всеки, желаещ да участва в промоционалната активност – томбола с награди от Самсунг Електроникс, дава съгласието си да бъде заснет в специално 6-секундно видео, разкриващо възможностите на slow-motion камерата на смартфонът Galaxy S9. Всеки участник предоставя своите имена, телефонен номер и e-mail адрес на къта в съответния град.

Всички заснети видеа ще бъдат качени на страницата на Ейвън Козметикс България ЕООД във Фейсбук. Всеки посетител, чието видео е качено на страницата, участва в томболата с награди от Самсунг Електроникс, партньор на кампанията на Ейвън Козметикс България ЕООД, чрез споделяне на видеото в собствения си профил във Фейсбук с опция да бъде видимо. Всяко споделено видео следва да включва в описанието на публикацията хаштагове на кампанията, които ще бъдат изпратени на всеки участник на неговия e-mail адрес заедно с хиперлинк към албума на страницата на Ейвън Козметикс България ЕООД, където може да открие своето видео.

Наградите в томболата са 52  бр. комплектa с козметика. Те ще бъдат разпределени по следния начин: 
           
1. Общо 8 бр. комплекта продукти Avon ще бъдат раздадени на победителите в томболата, подали своите данни на щанда на ЕЙВЪН КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ ЕООД на локация София, Serdica Center и The Mall  на 14 и 15 Април 2018 г.

2. Общо 4 бр. комплекта продукти Avon ще бъдат раздадени на победителите в томболата, подали своите данни на щанда на ЕЙВЪН КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ ЕООД на локация София, - Paradise mall на 9 и 10 юни 2018 г.

3. Общо 4 бр. комплекта продукти Avon ще бъдат раздадени на победителите в томболата, подали своите данни на щанда на ЕЙВЪН КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ ЕООД на локация София, The  Mall  на 16 и 17 юни 2018 г.

4. Общо по 1 комплекта на ден за всяка една от останалите локации и активности посочени в точка 4.2.

Наградите от Самсунг, ще бъдат разпределени по следния начин за двете видове от Активациите:

Samsung Galaxy S9
SMART WATCH SAMSUNG GALAXY GEAR GEAR SPORT
Таблет SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6"WI-FI T560 BK - 3 броя
SAMSUNG GEAR 360
Sasmung Fast Charge Batery Pack 5100mAh - 2 броя

Активация 2: Заснеми клипче в забавен каданс, наградите са:
Samsung Galaxy S9
Таблет SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6"WI-FI T560 BK
Кошница продукти от Ейвън

Победителите от Активация 1 са 8 на брой.
Победителите от Активация 2 са  3 на брой.

Тегленето на победителите, които ще получат награди от SAMSUNG и кошницата продукти от Ейвън, ще се осъщвестви чрез FB Live видео на фен страницата на AVON България на 16.07.2018.

В края на всеки ден от почивните дни /14 и 15 Април 2018г в The mall/ 14 и 15 Април 2018г  Serdica; Paradise mall на 9 и 10 юни 2018 г / София, The  Mall  на 16 и 17 юни 2018  Организаторът изтегля по 2 печеливши участници и по 2 резервни участници от всеки ден, за получаване на предметните награди. В останалите градове посочени в чл. 4.2.  Организаторът изтегля в края на всеки от посочените дни по 1 печеливши участници и по 1 резервни участници.

Тегленето на наградите от томболата ще се извършва чрез жребий, като от талоните, пуснати в урната на съответния щанд, на случаен принцип чрез платформата random.org ще бъдат избирани Участници и резервите.

Всеки Участник, който отговаря на условията, описани в настоящите Официални правила, има право да участва в промоционалните активности.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Организатора до 20 работни дни след датата на приключване на последното организирано събитие.

В срок до 20 работни дни след обявяване на печелившите Участници Организаторът се свързва с тях на предоставения телефонен номер и/или имейл адрес.

Наградата от томболата се получава в Зоналните офиси на Ейвън лично от печелившия в града в който е проведено събитието. Печелившият Участник/резервният печеливш Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за взимане на наградата от Зоналния офис в рамките на 15 работни дни.


Спечелете СЕГА

3 Коментари

  1. На мен ми исписа съобщение,че съм спечелила новия Samsung S9 и да подам иск.
    Бих искала да знам дали наистина съм спечелила.

    ОтговорИзтриване
  2. Как мога да спечелия Samsung Galaxy s9 от каталога на Avon

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, тази игра вече приключи. Следете сайта ни за нови игри с изкушаващи награди :)

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара