Бонбони „Тримонциум" щракни и айфон Х вземи


Играта е приключила!

Печеливши

Нели Вълева - iPhone X
Дафинка Бонева – Пасатор
Kостадинка Славова – Тостер
Розалия Вичева – Тостер за сандвичи
Анна Димитрова – Миксер
Иво Колев – Сокоизтисквачка
Миглена Петрова – Луксозна термокана
Елена Трайкова – Електронна везна с LED дисплей
Ивелина Русенова – Пасатор
Пеньо Пенев - Миксер




Спомняте ли си как като деца успявахме безпогрешно да надушим къде са скрити бонбоните? И тайно да си хапнем от тях, преди някой да ги е качил достатъчно високо, за да не ги достигнем? А когато идваше рожденият ни ден, задължително искахме да почерпим в училище не с обикновени бонбони, а с БОНБОНИЕРА. По възможност Тримонциум. Не защото бяха наши, пловдивски, не защото бяха ръчно изработени, нито защото съчетаваха финия млечен шоколад с нежната млечно-фъстъчена паста. А защото бяха... разкошни.

Участвай в ИГРАТА „Бонбони „Тримонциум щракни и айфон Х вземи” и спечели последния модел телефон на технологичния гигант.

В периода 27.11.2017 година – 29.01.2018 година всеки, който се снима с кутия бонбони „Тримонциум”, участва в жребий за наградите на шоколадовия продукт.

Бонбоните „Тримонциум” са със 100-годишна традиция на производство. Те са ръчно изработени, съчетават финия млечен шоколад с нежната млечно-фъстъчена паста. Те предлагат вкусово усещане 3 в едно: нежния вкус на основата от паста, покритието й от натурален шоколадов тунк и силното присъствие на млечен шоколад върху основата.

Условия на играта! Следвай стъпките!

    Снимайте кутия бонбони „Тримонциум” или си направете селфи с нея в някой от търговските обекти;
    Споделете тяхна снимка във Facebook страницата на Сладко детство заедно със своите три имена и телефонен номер; https://www.facebook.com/SladkoDetstvo/
    Харесайте страницата.
    Специална игра: Тези от вас, които направят маниашко селфи, ще участват в тегленето за специалната награда на бонбони „Тримонциум” за креативност – чисто нов айфон X.

Всеки понеделник след старта на играта ще бъде правено теглене на участниците, изпратили снимки на кутия бонбони „Тримонциум” или маниашки селфита. Изтегленият ще поучава седмичната награда.

Бъдете креативни, направете интересна физиономия до кутия бонбони „Тримонциум”, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във фейсбук страницата ни Сладко детство, а трите имена, град, имейл адрес или телефон за връзка – изпратете на лично съобщение!

Процедура за получаване на наградите

Името на спечелилия за креативност ще бъде обявено на 29 януари 2018 година, когато ще бъде изтеглен жребий с имената на всички участници, направили маниашки селфита в периода 27.11.2017 година-29.01.2018 година. Така айфон X ще отиде в ръцете на най-големия фен на бонбоните „Тримонциум”.

Името на късметлията ще бъде публикувано в новинарския сайт TrafficNews.bg вечерта на 29 януари 2018 година, както и във Фейсбук страницата „Сладко Детство”.

Лица под 18 години ще получат спечелените от тях награди в присъствието на техен законен представител - родител или настойник.

Официалните правила на играта ще бъдат достъпни на официалната страница на играта във Фейсбук - страницата Сладко детство, за периода 27.11.2017 година-29.01.2018 година.  Повече информация може да получите и на телефон 0700 10 248.

*Допълнително пояснение: Седмичните победители ще бъдат обявявани всеки понеделник след 19 часа във фейсбук страницата „Сладко детство” и в новинарския портал TrafficNews.bg

Датите на седмичните тегления са 4, 11, 18, 25 декември 2017 година, 1, 8, 15, 22  януари 2018 година.

Конструкцията на бонбона „Тримонциум” е уникална - съставени са от два основни слоя: правоъгълна млечно-фъстъчена основа, тунквана с кувертюр и шприцован върху нея млечен шоколад.

Бонбонът съчетава няколко техники на правене на шоколад: изливане на ядкови пасти, внимателно темпериране, тункване, шприцоване. Направата му е фина и сложна комбинация от балансирани вкусове, изисква внимателно подбиране на суровините и условията, в които се прави.

И досега техниките не са се променили, но влагаме най-добрите фъстъци на пазара, най-качествените какаови и млечни продукти, а за шоколада сме се доверили на традициите на белгийски майстори.

Бонбонът се произвежда ръчно от петдесетте години на миналия век, единствено в Пловдивската фабрика. Още когато е излязъл на пазара, бонбонът е станал любим на хората. Не сме запомнили кой го е създал, но сме запазили традицията на поколенията шоколадиери, любовта и вниманието, с които винаги се е правел.

Краен срок - 29 януари 2018


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара