Спечелете тридневно пътуване за двама до Холандия


Краен срок - 25 декември 2017

Не пропускай шанса да започнеш новата 2018-а година с едно от най-вълнуващите музикални събития на Стария континент - церемонията на музикалните награди ЕВВА – European Border Breakers Awards и фестивала Eurosonic Noorderslag в Грьонинген, Холандия.

За да станеш част от събитието, гласувай за любимите си трима изпълнители на сайта на ЕBBA. Изпрати потвърждението, което ще получиш на eurobox@bnr.bg и телефон за контакт до 25.12.2017 година и спечели тридневно пътуване за двама от 17-и до 19-и януари 2018 година.

За първи път в историята на престижните европейски награди България има победител. Кристиан Костов е един от 10-те финалисти, носител на приза ЕВВА. С твоя глас той може да спечели и наградата на публиката - Public choice award. Тя ще стане известна на 17-и януари догодина на церемонията по връчването на наградите ЕВВА. Домакин на лайв шоуто в Грьонинген ще бъде прочутият британски музикант и телевизионен водещ Джулс Холанд.

Участвай с вота си на сайта на ЕBBA и може да спечелиш покана и за фестивала Eurosonic - музикалната платформа, която представя най-големите и горещи имена от европейската поп, рок и денс музика. Тази година група Saint Electrics спечели шанса да представя България на престижния фестивал след участието си в конкурса "Пролет 2017" на БНР.

И тъй като да си сам не е достатъчно весело, можеш да вземеш приятел със себе си, а за разноските по пътуването и престоя ще се погрижим ние. Името на печелившия слушател ще бъде изтеглено чрез жребий в ефира на "Хоризонт" в новогодишното издание на предаването "Евробокс" на 31 декември от 12.30 часа.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара