Спечелете 200 комплекта с продукти Baby Dove


Краен срок - 21 ноември 2017

Как да се грижите за кожата на вашето бебе?

Грижата за толкова деликатна и съвсем нова бебешка кожа може да бъде предизвикателство за всяка млада майка. Освен това, вероятно вече сте затрупани от информация, което още повече ви обърква с вземането на решение откъде да започнете.

Baby Dove има над 50 години експертен опит в грижата за кожата. Kожата на вашето бебе е с 30% по-тънка от вашата и се дехидратира в пъти по-бързо. Ето защо Baby Dove препоръчват продукти, които осигуряват повече от мека кожа - нежно измиват и защитават, за да възвърнат естествените нива на хидратация.

Използвайте продукти за бебешка кожа
На първо място, избягвайте употребата на продукти за бебето, които са предназначени за възрастни. Намерете бебешки продукти, които са създадени така че да осигуряват на бебешката кожа необходимата за нея хидратация. Продуктите на Baby Dove точно такива - правят кожата мека и хидратирана.

Нежно почистване по време на къпане
Къпането невинаги е лесно. Честото къпане на бебето изсушава кожата му, но добрите новини са, че можете понякога да пропускате банята, без гузна съвест. Също така можете да използвате нежен сапун като крем сапун Baby Dove, който деликатно премахва замърсяванията и предотвратява дехидратацията на кожата.

Използвайте продукти с неутрална pH формула

Колкото и да сме отдадени на грижата за бебешката кожа, е нормално понякога тя да се раздразни, изрине или изсуши. Това раздразнение може да бъде вследствие на дисбаланс между pH нивата на бебешката кожа и това на козметиката, която използвате. Това означава, че и защитният слой на кожата на бебето ви също не може да си свърши работата. За да ви помогнат да поддържате баланса, всички продукти Baby Dove са с неутрална pH формула, което ги прави напълно подходящи за суха бебешка кожа. Лосионът Baby Dove е тестван от дерматолози и педиатри и има специално разработена ароматна формула, която е предназначена за деликатната бебешка кожа и свежда до минимум риска от алергии.

Грижете се за скалпа на бебето
Докато бебето ви няма толкова много (или никаква) коса, е важно скалпът му да получава специални грижи с шампоан, който осигурява повече от мека кожа и възстановява естествените нива на хидратация и полезни вещества в скалпа. Шампоанът Baby Dove осигурява всичко това и много повече - създава всички предпоставки за здрав скалп от началото и занапред.

Поддържайте кожата на бебето хидратирана
След като подсушите бебешката кожа след баня с нежни потупващи движения и мека кърпа, е идеален момент да се погрижите за загубената хидратация. Избирайки специалния хидратиращ крем като лосиона за тяло Baby Dove, ще осигурите на вашето бебе интензивна хидратация и ще я запазите нежна и мека до следващата баня.

Включете се в дискусията на BG-Mamma и Baby Dove и спечелете един от 200 комплекта за цялостна грижа и нежно почистване!

Споделете като коментар в темата отговор на един от двата въпроса: кой продукт от сериите за грижа за бебето използвате най-много и кое качество според вас ви прави истинска майка?

На 21.11. в томбола на случаен принцип ще бъдат изтеглени 200 от всички участници, които ще спечелят комплект с продукти Baby Dove!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара