Спечелете луксозна 6 дневна морска ваканция


Краен срок - 25 август 2017

🌞 Искаш ли да спечелиш 6-дневно морско приключение?🌞

🌴Качи до 25 август на страницата ни или като коментар под снимката на играта, твоя снимка на тема "Как си представям мечтаната лятна почивка"

🌴Събери най-много харесвания на снимката ти

🌴Снимката, събрала най-много харесвания, ще спечели 6 дневна морска ваканция за двама през септември в луксозния комплекс Green Life Resort Sozopol!!!

За участие в Конкурса всеки желаещ следва да натисне бутон  ("Like" или "Харесвам") на Facebook страницата на Организатора; да публикува в страницата на Организатора ИЛИ като коментар под рекламната визия, своя снимка отговаряща на правилата на Конкурса, а Организатора да я одобри и допусне публичното й появяване.

Участниците имат право да споделят публикацията от страницата, за да събират харесвания от свои приятели

Победителят е този, който е събрал на публикацията си най-много харесвания и е изпълнил изискванията по т.4.2 по-горе.

При равен брой харесвания, предимство има снимката качена по-рано в периода на Конкурса.

На 28.08.2017 г., в присъствието на нотариус, ще бъде извършена проверка на резултатите и обявен победителят. Печелившият участник ще получи награда, предварително обявена във Facebook страницата на Организатора ("Награда"), като за целта същият трябва да се свърже с екипа на "София Комерс Кредит Груп" АД, чрез лично съобщение на страницата https://www.facebook.com/creditgroup.cc Печелившият участник трябва да се яви в избран от него офис на "София Комерс Кредит Груп" АД или в офис на кредитен посредник на дружеството, за да получи наградата си срещу представяне на документ за самоличност. Ако офисът не се намира на територията на в гр. София, е необходимо заявката за получаавне на наградата да бъде направена 2 работни дни по-рано

Наградата за спечелият участник е: Лятна 6 дневна ваканция за двама, със закуска и вечеря, през септември, в х-л Грийн Лайф, Созопол.

Спечелената Награда може да бъде заменяна или преотстъпвана на друго лице, стига Организатора да е уведомен.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара