Спечелете аква-ваканции в Барселона, Дубай или Кипър и 1000 плажни кърпи от Coca-Cola


Краен срок - 31 август 2017

Промоцията се организира и провежда в избрани обекти на територията на Република България.

Участващите опаковки са са Кока-Кола; Кока-Кола Зиро; Фанта Портокал; Фанта Лимон; Фанта Бъз и Спрайт; в стъклена бутилка от 250 мл с промоционални етикети с различни дестинации.


Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Наградите от томболи на www.mypromocc.bg ,доставяни с куриер до посочен от печелившите адрес:

    Плажна кърпа "Кока-Кола" – 1 000 бр. (първи награден фонд) с единична стойност 9 лв.
    Аква Екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации по избор, описани в таблицата по-долу. Наградата включва самолетни билети, 3 ношувки със закуски, курортна такса, застраховка и включен билет за аквапарк; пълно описание на наградата в секция 8 (втори награден фонд) с единична стойност 2 580 лв. Дестинациите и билетите за аквапарк са:
        Дубай + Aquaventure WaterPark
        Кипър + WaterWold Ayia Napa
        Барселона + PortAventura Caribe Aquatic Park

Приемайки награди с пазарна стойност над 30 лева, печелившите се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл.8, ал.6, т.2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация.

Закупете бутилка от участващите опаковки. Отлепете етикета и ще откриете уникален код за www.mypromocc.bg, който може да бъде регистриран на сайта. С необходимия брой регистрирани кодове, съгласно правилата на Промоцията, публикувани на www.mypromocc.bg, можете да вземете участие в една от томболите за изброените в част 6.1.1. награди. Точният брой кодове, необходими за участие в една от томболите за награди, е описан в т. 7.2.2

Регистрация: за да участва в едно от тегленията на томболата, участникът в Промоцията трябва да има регистрация на уебсайта www.mypromocc.bg. Регистрацията е безплатна и изисква следното:
    Номер на мобилен телефон. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.
    Адрес. Адресът, който участникът посочва при регистрация в уебсайта www.mypromocc.bg, трябва да бъде пълен, достоверен и да съвпада с адреса, на който участникът желае да получи спечелената от нея/него награда.
    1 от 3 дестинации, за която желае да участва в жребия, когато регистрира 20 кода.
    Имена. Задължително е Участникът да посочи своите имена. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на www.mypromocc.bg
    Съгласие с Официалните правила и изискването за възраст за участие (навършени 14 години).

За да бъде допуснат за участие в едно от тегленията на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група за участие и да регистрира изисквания от Промоцията, минимум от кодове за съответната награда:

    Минимум 1 код за участие в тегленето на жребий за спечелване на първи награден фонд – Плажна кърпа
    Минимум 20 кода за участие в тегленето на жребий за спечелване на втори награден фонд – Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации

Колкото повече билети се закупуват с регистрирани кодове, толкова по-голяма е вероятността за спечелване на награда. Всеки регистриран код е уникален и се използва при участието за двата наградни фонда. Датата за теглене на жребий е 05.09.2017г.

За да бъде допуснато до участие в жребия за Втори награден фонд "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации": Самолетна екскурзия с включени 3 нощувки със закуски, туристическа застраховка, такса и билет за двама за аквапарк, Участникът трябва да регистрира изисквания минимум от кодове: 20, в периода преди тегленето на жребия за дестинацията, която желае да посети. Победителите трябва да имат навършени 14 г. Ако потребителят е между 14 г. и 18 г., той/тя трябва да бъде придружен от възрастен над 18 г., който да има нотариално заверена декларация от двамата родители/ настойници на печелившия, удостоверяващи тяхното съгласие той/тя да напусне страната със съответния придружител. Ако победителят е над 18 г., то той/тя има право да вземе със себе си лице между 14 г. и 18 г., само и единствено, ако има нотариално заверена декларация от двамата родители/ настойници на придружаващия, удостоверяваща тяхното съгласие той/тя да напусне страната със съответния печеливш.

 Личните данни (име, фамилия, имейл адрес, телефон за връзка или адрес на всички Участници в Промоцията се обработват в съответствие с приложимия български Закон за защита на личните данни (Обн., ДВ, бр. 1 от 4.01.2002 г.) ("ЗЗЛД"). Защитата на личните Ви данни е много важна за нас. Съгласявайки се с Правилата, Вие декларирате и гарантирате, че сте запознати с Правилата на ККХБК за защита на личните данни и давате своето доброволно, изрично и информирано съгласие Вашите лични данни да бъдат обработвани в съответствие с Правилата на ККХБК за защита на лични данни.

ВТОРИ НАГРАДЕН ФОНД – "ЕКСКУРЗИЯ ЗА ДВАМА ДО 1 ОТ 3 ДЕСТИНАЦИИ" – предоставя се от туристическа агенция JTB Europe, наричана по-нататък "Туристическа агенция"
Всеки пакет за пътуване ще включва следното:

    самолетни билети за двама отиване-връщане, освен ако пътуването с железопътен транспорт или друга форма на пътуване се счита за по-подходящо;
    една (1) стандартна двойна стая или стая с двойно легло в зависимост от предпочитането на победителя във Втори награден фонд, в хотел с три звезди;
    престоя в хотела и ежедневна закуска;
    застраховка и пътуване;
    аква преживяване в/до конкретната дестинация, за която е спечелил победителят;
    самолетни пътувания ще се извършват от основното международно летище на Република България – Летише София

Пакетите за пътуване ще бъдат предложени на победителя, както е описано в 8.1.1. Ако тя/той поиска допълнителни услуги, това ще бъде единствено на негова сметка и трябва да бъде резервирано директно от спечелилия награда "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации".

Туристическата агенция ще се стреми да резервира полетите от най-близкото до местоживеенето на печелившия летище, при условие, че има полети от това летище до избраната дестинация, до която е спечелил пътуване и таксите попадат в рамките на ценовия диапазон, определен в Промоцията. Пакетът "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации" включва пътническа застраховка за всеки участник в туристическия пакет. Подробности за застраховката за пътуването ще бъдат предоставени предварително на Печелившите.

Туристическата агенция ще използва само проверени хотели за изпълнение на наградата. Туристическата агенция винаги ще се свързва с хотелите предварително и ще извършва проверка по телефона, преди да продължи с резервацията.

Наградният пакет "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации" НЕ включва нито един от следните елементи:

    такси за подновяване на паспорта, визови такси / визи като ESTA за Съединените щати, входна виза за Австралия, входна виза за Китай и др.;
    всякакви медицински изисквания, като имунизация, която може да се изисква при посещение в определени страни;
    транспортиране от най-близкия транспортен възел (летище, гара и др.) до и от дома на победителя или друго място на тръгване;
    ястия и напитки в полет (освен ако не са включени от авиокомпанията);
    такси за паркиране на автомобили, сувенири, бонуси, екскурзии и атракции, джобни пари или всякакви други разходи, които не са изрично посочени в тези условия.

Нито Организаторът, нито Туристическата агенция ще носят отговорност за всички разходи, които не са включени в пакета за пътуване "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации". Моля, имайте предвид, че в някои дестинации ще се прилага градски данък за всяка нощувка. В някои случаи градският данък трябва да бъде платен на местно ниво от победителя, спечелил наградата. Туристическата агенция винаги се стреми да предплати това от името на победителя, но в случаите, когато това не е възможно, победителят ще получи възстановяване на всеки градски данък за престоя на хотел, платен на местно ниво, като предостави на Туристическата агенция доказателство за плащане (например разписка). Туристическата агенция трябва да информира победителя, че ще бъде изискана данъчна разписка за евентуално възстановяване на сумата, при условие че това е в рамките на ценовите ограничения* за пътнически пакет по договореност.

*Ценови ограничения означава максималната договорена цена, която трябва да бъде платена от Организатора за пакет за пътуване "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации".

Следните допълнителни условия важат за пакет "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации" и единствено спечелилите "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации" са отговорни за спазването на тези изисквания, както и за всякакви други изисквания, определени в пакет "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации". Туристическата агенция обаче ще информира спечелилия "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации" за тези условия по време на резервацията:

    всички транспортни билети и дати на хотела са в зависимост от наличността;
    за всеки полетен сегмент на пътуването се включва един багаж за регистрация на човек, също и в случая на превозвачи с ниска цена, при които Туристическата агенция ще добави това за резервациите на гостите. Гостите обаче са изцяло отговорни за проверката на ограниченията за теглото и размера както за чекиран, така и за кабинен багаж за пътуването им, зададено от използваната авиокомпания, и спазването на тези правила;
    победителят и гостите трябва да пътуват заедно по същите полети или алтернативни транспортни средства в двете посоки;
    всички елементи на ценовия пакет трябва да бъдат взети като част от едно и също пътуване;
    след издаването на билетите те не се възстановяват и не се променят;
    няма промяна на имената или датата, хотелските или полетните алтернативи са налице след потвърждение;
    ако резервацията бъде анулирана от победителя, или в случай на неявяване в деня на пътуването, няма да бъдат издадени алтернативни билети, а за да се избегнат съмнения, няма да бъде осигурена компенсация и / или възстановяване.

Спечелилите "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации" са отговорни за своето поведение и това на своя придружител, докато използват наградата. Организаторът си запазва правото по свое усмотрение да изключи победителя и / или госта от участие в "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации", ако някоя от страните не спази указанията на Организатора, Туристическата агенция, авиокомпанията или други компании, свързани с "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации", победителят и / или гостът действат по начин, който е опасен за себе си или за обществеността или е антисоциален по какъвто и да е начин или който причинява смущение или неудобство на другите.

Победителят в "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации" трябва да може да отпътува не по-рано от 4 седмици от потвърждаването на избраните от него дати на пътуване и резервацията на туристическия пакет с Туристическата агенция. Победителят в "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации" също трябва да потвърди избраните от него дати за пътуване и договореностите в рамките на 6 седмици от първия контакт на Туристическата агенция с победителя в "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации" по имейл, или Организаторът запазва правата си да предостави наградата на резерва, Туристическата агенция ще полага разумни усилия чрез електронна поща и телефонна комуникация, за да напомни на спечелилия "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации" за тези условия.

Победителят в "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации" ще завърши пътуването си до края на октомври 2018 г. Компанията може да разреши резервации за туристически награди, направени до края на 2018 г. при изключителни обстоятелства, като сериозно заболяване на победителя или член от семейството му. Това ще изисква писмено одобрение от Туристическата агенция или нейните филиали.

Туристическата агенция ще се постарае да организира туристическия пакет на печелившия "Аква екскурзия за двама до 1 от 3 дестинации" в предпочитаните дати на последния, но всички транспортни билети и хотелски резервации са в зависимост от наличността по време на резервацията. Пътуване в претоварени периоди, като например между 23 декември и 31 декември 2017 г. не е възможно. Награди също няма да могат да бъдат използвани в периоди, в които в дестинацията има голям конгрес, музикален концерт, голямо спортно събитие или всяко друго обстоятелство, което би довело до превишаване на договорените ценови граници. В тези случаи или когато няма наличност за заявените дати извън датите на закъснение, Туристическата агенция ще се стреми да намери подходяща алтернатива.

Наградите се предоставят на участници, имащи право на участие в Промоцията според т. 11 от настоящите правила. Всички печеливши от тегленeтo ще бъдат оповестени на сайта www.mypromocc.bg в деня на изтегляне на жребия. В случай че спечелил участник не е посочил точен адрес за доставка на сайта www.mypromocc.bg в рамките на периода 05.09.-19.09.2017, Организаторът ще се свърже нея/него по посочения телефонен номер. При невъзможност Организаторът да установи контакт със спечелил участник на предоставения телефонен номер за контакт до 16:00 часа на 20 септември 2017 г., последният губи правото си на награда, като не се дължат компенсации.
За адрес за доставка на спечелена награда се счита посоченият от Участника при регистрация на профила му в сайта www.mypromocc.bg

Наградите от Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин: Наградите ще бъдат доставяни с куриер до адреса на печелившия, посочен при регистрацията му на сайта www.mypromocc.bg Куриерът ще посети адреса максимум два пъти. Ако първият път печелившият не може да бъде намерен на адреса, куриерът оставя съобщение с адрес за контакт и телефонен номер. Ако по време на второто посещение, печелившият не може да бъде намерен на посочения адрес, той/тя може да получи своята награда на адреса, посочен от куриера в съобщението (офис на куриера).

Награди, които не са доставени на адрес при нито едно от двете посещения, ще могат да бъдат потърсени в офис на куриера до 2 седмици след първото посещение на куриер на адреса. Награди, които не са потърсени от печелившия в рамките на този срок, нито в срок от 1 месец от спечелването им, ще се считат за нежелани и печелившият (ите) губят право да ги получат.

Организаторът ще поеме всички разходи, свързани с доставката на наградите до адрес на печелившите, както е описано в т 9.3. и 9.4.

Срокът за доставка на наградите от куриер, за сметка на Организатора, е 2 месеца от теглене/обявяване на печелившите и най-късно 2 месеца след датата на приключване на Промоцията. На печелившия се предоставя номер за контакт с представител на Организатора, в случай че е възпрепятстван да получи наградата си по обективни, непредвидени причини (0800 12345). Ако печелившият не може да получи наградата си тогава, когато тя бъде доставена от Организатора по причини, за които последният не носи отговорност, печелившият ще разполага с 2 седмици да вземе наградата си от офиса на куриера, считано от момента, в който печелившият е надлежно уведомен (виж т. 9.4).

В деня на реалното получаване на наградата печелившият подписва протокол, съдържащ пълната информация относно самоличността му (име, адрес, телефонен номер и ЕГН) и удостоверяващ, че наградата му е връчена от представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият трябва, заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара