Спечели Фотоепилатор Braun Silk expert 3 BD 3001 на стойност 549 лв.


Краен срок - 9 юли 2017

За да участвате в Играта, попълнете и изпратете онлайн формуляра за участие като следвате инструкциите на екрана. Кликнете върху линка, който ще получите по имейл, за да регистрирате участието си (“Основно Участие”). Участници с нерегистрирано Основно Участие няма да участват в Тегленето. За да бъдат валидни, всички участия трябва да бъдат регистрирани в рамките на Периода за Участие в Играта.

Наградата включва: Фотоепилатор Braun Silk expert 3 BD3001. Присъждането на наградата е гарантирано. Награди не се преотстъпват, освен по решение на Организатора. Наградата не може да бъде разменена за паричната й стойност.

Един (1) печеливш ще бъде изтеглен на случаен принцип измежду всички получени валидни участия. Тегленето на печелившия (“Тегленето”) ще се извърши на или около 22:00 ч. на 09 юли от представител на Организатора, чийто решения са окончателни.

Печелившият ще бъде уведомен по имейл в рамките на 24 часа след Тегленето, с молба да потвърди желанието си да получи наградата, както и да предостави личните си данни (имена, адрес и телефон за контакт). Ако изтегленият печеливш не отговори на изпратения от Организатора имейл в рамките на 3 дни от изпращането му, откаже получаването на наградата или откаже да предостави личните си данни на Организатора, то Организаторът ще пристъпи към ново теглене на печеливш при същите условия. Наградата ще се връчи от представител на Орбико България в рамките на 7 дни след получаването на личните данни на печелившия, заедно с писмено потвърждение за желанието му да получи наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара