Спечелете самолетен билет до Рим!


Краен срок - 4 август 2017

Станете член в клуб Es Vedra и ще участвате в нашата томбола с награда - самолетен билет до Рим (16-18 Септември 2017) с RyanAir

Спечелете самолетен билет до Рим!

Es Vedra е клуб за хората, които обичат да пътешестват и да откриват нови приключения по света. Целта ни е да популяризираме пътуването в различните му форми и да покажем как то може да стане част от ежедневието ви. В нашия сайт ще ви докажем, че пътуването по света не е лукс и всеки един българин може да си го позволи. Споделяме изобилие от съвети, които да ви научат как да резервирате евтини самолетните билети, хотели и как да избягвате най-честите грешки и туристически капани. Няколко пъти седмично ще споделяме с вас невероятни идеи за пътувания в чужбина, предлагани от различни международни сайтове за продажба на самолетни билети, хотели и др.

Es Vedrà Club е туристически информационен уеб сайт, който показва идеи за екскурзии и почивки и пълно описание как да направите сами резервации за съответните самолетни билети, както и хотели.

Какво представлява Es Vedra Club?

Търсим изгодни оферти за настаняване из мрежата и ги публикуваме на нашата уеб страница.

Какво ми носи членството в клуба?

Като член в клуб Es Vedra, Вие ще бъдете един от първите, които ще имат достъп до офертата, която сме открили, като за целта ще Ви изпратим имейл.

Също така ще имате достъп до предложения, които не са публични и само членовете на клуба ще могат да се възползват.

Ако този исторически град трябва да се опише само с една дума, тя ще е ...драма. Започнете деня си с удивителния Пантеон, продължете с джелато на фонтан ди Треви. Хапнете пица и танцувайте цяла нощ в оживения квартал Трастевере.

Защо избрахме Рим?

Рим е определено един от най-запомнящите и зашеметяващи градове в света, в който има изобилие от забележителности и история.

Нека не забравяме и Италианската кухня, която ще ви изкуши с множеството видове пици, паста, морски дарове и много други вкусотии. А защо не и чаша или две хубаво Италианско вино.

Повече информация за наградата

* включва безплатен ръчен багаж, но не и чекиран багаж. В случай, че победителя иска да запази такъв, трябва да заплати допълнително

период: 16 - 18 Септември 2017

Победителя ще получи самолетен билет* от авиокомпания RyanAir от София до Рим (Чиампино) и обратно

Полет: Заминаване от летище София на 16 Септември в 06:40 и пристигане в Рим (летище Чиампино) в 07:35. Връщане на 18 Септември от летище Чиампино в Рим в 08:00 и пристигане в София в 10:50

Победител ще стане този, който е събрал най-много точки, които се печелят по следния начин:

1 точка при регистрация +1 точка за всеки препоръчан регистриран потребител.

Например, ако споделите в facebook нашата страница, чрез вашият уникален линк, който ще получите след успешна регистрация и 5 ваши приятели се регистрират посредством този линк, Вие ще натрупате общо 6 точки.

Веднъж седмично, ще Ви изпращаме класиране по потребители, за да знаете къде се намирате и колко още точки Ви трябват, за да станете лидер.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара