Спечелете подарък бански костюм по ваш избор от Ivon.bg


Краен срок - не е посочен

Лятото е един от любимите сезони на всяка жена. И няма нищо по-прекрасно от това да се наслаждавате на леден коктейл на плажа. По бански. Но да изберем перфектния бански понякога е трудна задача. За щастие, в Ivon.bg ще откриете огромно разнообразие от бански костюми – над 1700 модела във всички размери – от S до 5XL.

Насладете се на топлите слънчеви лъчи и на морския бриз с елегантни бански костюми в две части. Може да избирате между модели с една или две презрамки, без презрамки, бикини с връзки или сред модели с ниска и по-висока талия, както и тип "боксер". Сутиените също са изработени съобразно различните нужди на дамите. Те могат да бъдат с подплънки или без, с връзки или презрамки, според това как ще ви бъде по-комфортно на плажа.

Банските от две части тип "секси бельо" ще ви накарат да се почувствате истинска съблазнителка. Предлагаме също така и ретро модели в най-различни цветове и десени за дамите, които неотклонно следват актуалните модни тенденции.
За дамите, които се чувстват по-комфортно с цял бански, Ivon.bg предлага огромно разнообразие от модели и от тази линия. Те отново са изработени от висококачествени материали, а кройката им е така оформена, че да подчертава силуета и да прикрива малките недостатъци по фигурата, които искате да скриете. Размерите варират до 5XL.


А след като сте си избрали идеалния за вас бански костюм, може да допълните плажния си тоалет с плажна рокля, туника или парео. В магазина на Ivon.bg се предлага богат асортимент от допълващи тоалети, които да се съчетаят с банския ви костюм.

И накрая, един подарък за всички потребители на BG-Мamma.

Онлайн магазин Ivon.bg предоставя специално за вас награда – подарък бански костюм по ваш избор. За целта трябва да си изберете модел от нашата колекция и да публикувате линка в темата, като може накратко да опишете защо избрахте именно този бански.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара