Спечелете всяка седмица ваучер на стойност 100 лева за SASA Asian PUB

Няма коментари

Краен срок - 23 юли 2017

Изкушението на облизаните дълги пръсти. Неустойчивостта на апетита, невъзможно да бъде задоволен, ако бива глезен добре. Усещането за заслужено себенаграждаване. Естетиката на живота.

Всичко това, плюс пиперливостта на уасабито по върха на езика, добрата азиатска храна и кефа от това да пуснеш в инстаграма си снимка с хаштаг #FOODLOVERS предизвикват днес вдъхновението ни и слагат началото на новата ни игра! Лятна, топла, пикантна и гореща, която тръгва от:

Идеята за споделеността, в случая съвършено вкусната сподленост. На храна и преживяване.

Намесваме #FOODLOVERS- велик хаштаг с велико значение, което, дори и някой още да не знае, заслужава всяка микросекунда внимание - такъв превъзходен нахранващ ефект - и глада, и сетивата, има!

И така - условието ни, Дами! Блестящо, зрелищно, фамозно визуално представяне на всякакви екзотични (и не само) ястия, обезателно с прилежащия хаштаг.

Ястия, с които без проблем можем за заменим нещо любимо, дори и секса, като визираме добрия секс!

Съвсем без да ни е срам, защото апетита е най-здравото нещо на света, днес и в няколкото седмици напред, ви предизвикваме да ни споделите своите божествено апетитни снимки на храната, която опиянява летните ви дни, вечери, сутрини.

Ние от своя страна, за да ви изкушим още повече, ще разбием с нашия #FOODLOVERS. Коя на каква безбожно вкусна храна се отдава, без грам угризение, нито по отношение отнетото внимание към гаджето, нито заради острата стрелка на кантара, нито от свъсената вежда на фитнес инструктура. Всеки сряда и петък, от днес, ще споделим с вас личния ни #FOODLOVERS маниер на прелъстяване!

И така: Сподели своето изкушение, сутрешно, обедно или вечерно вкусно и красиво хапване в SASA (в Парадайз Център или в Радисън) в instagram или фейсбук профила си и на igra@viewsofia.com с #foodlovers #sasasummer #viewsofia до 23 юли. 

Всеки понеделник ще даваме по една награда - ваучер за двама на стойност 100 лева за SASA Asian PUB. Където, твърдим, е меката на #FOODLOVERS!  

Играем от днес, хапвайки красива храна. Споделяме, печелим! С #foodlovers #sasasummer #viewsofia!


Спечелете СЕГА

Няма коментари :

Публикуване на коментар