Спечелете 15 000 страхотни награди от dm drogerie markt Bulgaria


Краен срок - 26 юли 2017

В Промоцията могат да вземат участие всички лица над 14 навършени години, които в  периодa 29.06.-26.07.2017г., са направили покупка в някой от dm филиалите на артикул/и от асортимента на съответния dm филиал, по свой избор, на стойност над 25 (двадесет и пет) лева с ДДС, т.е най-малко 25,01 лв. с ДДС. При всяка такава покупка на стойност над 25 (двадесет и пет) лева с ДДС клиентът получава възможност да изтегли веднага на касата в магазина, в който прави покупката, скреч карта за участие в промоцията.

Клиентът трябва да изтрие на място в магазина специално обозначеното поле на скреч картата и може да спечели една от посочените в скреч картата награди. Наградите, предоставени от Организатора, могат да бъдат получени от печелившия участник от касиера в съответния филиал на dm, в който е направена покупката, веднага след изтриване на скреч картата и в съответствие с настоящите правила. В зависимост от надписа който открият на скреч картата, след изтриване на обозначеното за целта поле, участниците в промоцията могат да получат една от следните награди:

1. Ако участникът в Промоцията открие надпис "Хавлиена кърпа", той печели една брандирана с логото на dm хавлиена кърпа с размери 70*150 см. Общият брой на хавлиените кърпи, които могат да бъдат спечелени  в периода  на Промоцията, е 450 бр.

2. Ако участникът в Промоцията открие надпис "Надуваем дюшек-диня", той печели един брандиран с логото на dm надуваем дюшек във формата на парче диня. Общият брой надуваеми дюшеци, които могат да бъдат спечелени в периода на Промоцията от Организатора, е 500 бр.

3.   Ако участникът в Промоцията открие надпис "Надуваема поставка за чаши", той печели една брандирана с логото на dm надуваема поставка за чаши. Общият брой надуваеми поставки за чаши, които могат да бъдат спечелени в периода на Промоцията е 1 000 бр.

4.  Ако участникът в Промоцията открие надпис "Продукт dm марка", той печели един от общо 1 000 бр. продукти от dm-марка, определен от касиера в съответния магазин в зависимост от наличностите.

5.,  Ако участникът в Промоцията открие надпис "Играчка – кофичка за пясък", той печели една брандирана с логото на dm кофичка за игра с пясък с две прилежащи към нея форми и две лопатки. Общият брой на играчките – кофичка за пясък, които могат да бъдат спечелени в периода на Промоцията е 1 500 бр..

6.  Ако клиентът открие надпис "Плажен тенис", то той може да получи един брандиран с логото на dm комплект за плажен тенис, състоящ се от две хилки и топче за игра. В периода на Промоцията могат да бъдат спечелени общо 2 000 бр. комплекта за плажен тенис. Цветът на хилките за тенис  е оранжев, син или зелен в зависимост от наличностите в съответния магазин.

7. Ако участникът в Промоцията открие надпис "Талон 15% на всичко", той печели талон за еднократно пазаруване с 15% отстъпка на  всички стоки в dm магазините на територията на страната, който важи в периода 10.08.2017 г.  - 31.08.2017 г. и може да се ползва при следващо пазаруване в който да е dm магазин на територията на страната . По време на Промоцията могат да бъдат спечелени общо 12 000 бр. талони за  посочената отстъпка.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара