Спечелете безплатно хранене за вашия домашен любимец


Краен срок - 20 юни 2017

Изгледай видеото и спечели безплатно хранене за своя домашен любимец!

Изгледайте видеото и отговорете правилно на четирите въпроса по-долу.

Четирима щастливци ще спечелят безплатно хранене за своя домашен любимец.

Наградите са: 1 едномесечно и 3 едноседмични безплатни хранения за вашия домашен любимец!

За периода на играта СА ПРЕДВИДЕНИ общо 4 награди. Една голяма награда: 1 месец безплатно хранене и 3 малки награди: едноседмично хранене за Вашия за домашен любимец - куче или коте. Видът спечелена награда не може да се заменя с друг вид. 
Facebook механизъм на Играта:  

Всеки участник може да участва в тегленето за награди само веднъж.  

Ако участникът отговори на друго място, а не във формата не участва в играта.   

НАГРАДИТЕ ЩЕ БЪДАТ разпределени на случаен принцип измежду спечелилите. Видът спечелена награда не може да се заменя с друг вид. 

Разпределението на наградите ще се извършва на случаен принцип чрез теглене, в присъствието на тричленна комисия.   

Тегленето на печелившите ще се извърши до 10-работни дни след края на играта.  

Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени с публикация на фен страницата на Hill’s Pet Nutrition във Facebook и по e-mail и ще трябва да изпратят на лично съобщение или по e-mail следните данни: имена, адрес и телефон за контакт (валиден и действащ). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 10-дневен срок след получаване на известието, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат разпределени между предварително изтеглени резерви и /или използвани в бъдещи игри на марката. Също така имената на Facebook профилите на печелившите ще бъдат обявени в таб Notes / Бележки във Facebook страницата на Hill’s Pet Nutrition като списъкът ще бъде обновяван при дисквалификация на участник/ци.  

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Организаторът не носи отговорност ако участник е предоставил невалиден, нереален и/или некореспондиращ телефонен номер. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. Непотърсени награди в срок, няма да бъдат раздавани и ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.  

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара