Спечелете 3 ваучера за диамантено бижу всеки на стойност 1000 евро


Краен срок - 30 юни 2017

В играта могат да бъдат спечелени три ваучера за закупуване на диамантено бижу от определени магазини. Всеки от трите ваучера е на стойност 1000 евро.

За да участвате в играта, трябва да закупите продукт с “диамантена” опаковка Powerball, след което да регистрирате кода от касовата бележка или фактурата, трите си имена и телефон за контакт на www.finish.bg. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 6.07.2017 г. в присъствието на нотариус.

В играта участват само продуктите Finish All in One Max 72 таблетки и Finish Quantum Max 60 таблетки в сребристи промоционални опаковки . За получаване на наградата трябва да представите на Организатора касовата бележка/ фактура за удостоверяване на покупката. В играта могат да участват само лица над 18 години. Един участник може да спечели само една награда. В играта участват само избрани магазини. Получете повече информация и пълни правила на играта на www.finish.bg или на телефон 02/ 8191000

Печелившите ще бъдат уведомени по телефона и/или чрез е-мейл, с информация как да получат своята награда.

Ваучерът следва да бъде използван в определените в Анекс 1 от настоящите Официални правила магазини. Победителите могат да закупят от тези магазини едно или повече бижута;
в случай, че цената на избраните бижута е по-висока от стойността на ваучера, победителят може да допълни разликата в цената; в случай, че цената на избраните бижута е по-ниска от стойността на ваучера, победителят няма да получи неизразходваната сума в брой.
Ваучерите следва да бъдат използвани/изразходвани преди 31.12.2017 г., в противен случай стават невалидни.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара