Спечелете 200 броя дървени щайги с бира Варка 7


Краен срок - 23 юли 2017

"Варка" на пивоварски език означава партида бира, сварена при едно забъркване на точните количества вода, ечемик, малц и хмел.

Варка7 е това, което тримата наши майстор пивовари създадоха, водени от любопитството да откриват нови вкусове. В нея ще откриеш страст, щипка любов и 100% български ароматен хмел.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците, са 200 броя дървени щайги Варка 7 всяка с шест бутилки 0.5 л бира Варка7.

Участието в Играта е индивидуално и не е обвързано с покупка на продукти на Възложителя.

Всеки, който желае да участва и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

1. да открие седемте визуалните символи на числото „7“, скрити в „Стаята на Варка7“, достъпна в сайта varka7.bg и

2. да попълни формата за регистрация.

Всеки участник има възможност да участва веднъж в Играта.

Всеки понеделник – съответно на 03.07.2017 г, 10.07.2017 г, 17.07.2017 г, 24.07.2017 чрез автоматичен жребий, изтеглен с помощта на компютърна програма, ще бъдат изтегляни по 50 печеливши участници, изпълнили условията на Играта, печелещи всеки по една дървена щайга с 6 бутилки бира Варка 7 0.5 л. Ще бъдат изтегляни и по 10 резервни печеливши на всяко теглене..

Имената на спечелилите участници и на резервните печеливши се публикуват на varka7.bg в деня на изтеглянето им.

Един участник в Играта не може да спечели повече от една награда.

В срок до 3 (три) работни дни след публикуване на имената на печелившите Организаторът изпраща уведомление на спечелилите лица на посочения от тях при регистрацията им имейл.

В срок до 5 (пет) работни дни от получаване на имейла по т.14 спечелилите участници следва да се свържат с Организатора и да му предоставят необходимите данни за получаване на наградата - три имена, дата и година на раждане, телефон за връзка и точен адрес.

Спечелилите участници получават наградите си лично, срещу предоставяне на документ за самоличност чрез куриерска фирма на посочените от тях адреси най-късно до 20 календарни дни след получаване на данните за извършване на доставката. Куриерските разходи са за сметка на Организатора.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара