Спечелете 33 ховърборда от Aladin Foods


Краен срок - 30 юни 2017

Ако обичаш да похапваш вкусна храна от Aladin Foods, която ти дава енергия за целия ден и ако искаш да бъдеш най-популярният сред приятелите си и съучениците си, участвай в новата ни игра.

Купи любимите си продукти от нашите заведения на обща стойност над 5 лв. и се съревновавай за един от 33-те самобалансиращи се скутери, който Aladin Foods ще ти подари от всяко заведение за успешния финал на учебната година.

Не знаеш ли какво е самобалансиращ се скутер?!

Самобалансиращият се скутер, по-известен като “ховърборд”, е електрически уред за бързо предвижване, който не само не замърсява околната среда, но е и много икономичен.
Освен това, докато поддържаш форма и се забавляваш – ти ще смайваш погледите на близки и познати, приятели и непознати.

За да се включат в играта, Участниците трябва да:

А/ Посетят някой от търговските обекти на Аладин Фуудс или www.aladinfoods.bg

Б/ Закупят продукт/и на стойност минимум 5.00 лева с ДДС за единичен касов бон в периода от 00:00:00 часа на 05.05.2017 г. до 23:59:59 часа на 30.06.2017 г.

В/ Да регистрират закупения промо код от касов бон на стойност минимум 5.00 лева с ДДС в периода от 00:00:00 часа на 05.05.2017 г. до 23:59:59 часа на 30.06.2017 г. на сайта: http://aladinfoods.bg/games/.

При изпълнение на условията от чл.5, участникът участва в томболата за спечелването на една от наградите: самобалансиращ се скутер (тип „Ховърборд“).

От регистрираните промо кодове за всеки обект ще бъде избрана само една награда или всеки обект ще даде по една награда.

Тегленето на наградите ще се извърши на 01.07.2017 г. При тегленето ще бъдат определени и 10 допълнителни резервни печеливши участници. Тези резултати се вписват в списък на резервите. Имената на печелившите и на резервните печеливши ще бъдат публикувани на 01.07.2017 г. на: http://aladinfoods.bg/games/ и фейсбук страницата на Аладин Фуудс: https://www.facebook.com/AladinFoods/. Всеки печеливш ще бъде уведомен чрез мейл на имейла, с който е участвал.

Всеки участник може да регистрира неограничен брой промо кодове от касовите боновe на стойност минимум 5.00 лева с ДДС в периода на промоцията.

След уведомяване по имейл, организаторът ще се свърже с печелившите и чрез телефонния номер, който са предоставили. При невъзможност, организаторът ще опитва да установи връзка и/или ще очаква от спечелилите да се свържат с него до 11.07.2017 г. включително. Участниците в играта ще получат подаръка до 15 (петнадесет) календарни дни от датата на установяване връзка с тях, но не по-късно от 25.07.2017 г. като при получаването й те следва да се идентифицират с документ за самоличност. При получаването на подаръка участникът е длъжен да потвърди писмено получаването му, като подпише приемо-предавателен протокол. Липсата на потвърждение, невъзможността или отказът да се направи такова при получаването на наградата правят получаването ѝ невъзможно. В случай на такава невъзможност да се достави/получи наградата в съответствие с процедурата, участникът губи правото си върху наградата.

Наградата ще бъде предоставена от представител на фирма Аладин Фуудс, като печелившите дават съгласието си да бъдат снимани по време на връчването. Снимките на печелившите участници могат да бъдат използвани от Аладин Фуудс за комуникация в социалните мрежи и на официалната страница на компанията.

При получаване на наградите, печелившите са длъжни да представят касовия бон като доказателство за покупката и регистрацията.

Наградите в Играта са, както следва: – 33 бр. самобалансиращи се скутера (тип „Ховърборд“)

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара