Спечелете 5 продукта Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control

Няма коментари

Краен срок - 5 юни 2017

Лято е и всеки ден е ново приключение. Планове, пътувания, посоки... Всяка частица в съзнанието крещи ВАКАНЦИЯ! MOРЕ! ПЪТЕШЕСТВИЯ! ЛЮБОВ! УОВОЛСТВИЯ! ЗАСЛУЖЕНА НАГРАДА!

Вдъхновени от мислите в горния ред, така приятно типични за края на май и началото на юни, днес с помощта на Eucerin сме ви подготвили поредното вълнуващо, и осигуряващо куп прелестни награди предизвикателство!

Чакат ви 5 съвършени опаковки от едно козметично бижу, перфектното допълнение на всеки летен trip. Точно петима късметлии ще добавят в багажа си това лято прекрасния слънцезащитен продукт на Eucerin - Sun Gel-Creme Oil Control с оптималния фактор 30, просто идеалната формула за нашия град. Както и за всеки друг междувпрочем.

Условието:

Освежете ежедневието ни, като ни споделите един свой градски уикенд план. В кой град, защо там и с какви спирки ще си причините едни два дни безметежно лятно удоволствие? Потопете ни в море от летни идеи и развлечения, красиви пейзажи и мечтани срещи! Най-добрите и изкушаващи 5 имагинерни, а вероятно после и реални "пътешествия" ще спечелят! Подкрепени от Eucerin, защото красотата и здравето са неизменен аксесоар, за който не забравяме и за миг. Можем да забравим резервните джапанки, хавлията или очилата, но не и слънцезащитата!   

Ще очакваме отговорите на добре познатия адрес: igra@viewsofia.com, или като коментар под статията.

Играй! Сподели! Спечели!

Спечелете СЕГА

Няма коментари :

Публикуване на коментар