Спечелете ваучери от 100 лв. и от 50 лв. от Sport Depot


Краен срок - 8 януари 2017

Спечели страхотни награди от играта "Разходи се с adidas Neo" и #SportDepot. Трябва само да отвориш приложението и да избереш приятели, които да поканиш на разходка. Тези от тях, които приемат поканата също ще участват в томбола за награди.

Играта ще се проведе в онлайн апликация на фен страницата на Sport Depot във Facebook.

Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и поканят минимум 1 (един) от техните Facebook приятели. За валидни регистрации ще се считат тези, които са изпратили покана поне на 1 (един) свой Facebook приятел.

Всеки поканен получава право да участва в томболата само, ако приеме поканата на човека, който го е поканил.

Всеки успешно регистриран има право да участва във всяко теглене за награда, освен ако вече не е избран за печеливш.

Награди: 6 броя ваучера – 3 броя за 100 лева и 3 броя за 50 лева

Подаръчните ваучери ще бъдат валидни до 12.02.2017

Подаръчните ваучери са валидни само за продукти с марката adidas Neo

Подаръчните ваучери могат да се използват само на място в магазините на SPORT DEPOT.

Печелившите двойки се определят с томбола на случаен принцип измежду всички участващи, които са се регистрирали във Facebook апликацията на Sport Depot.

Победителите ще бъдат определeни на случаен принцип. Резултатите от тегленията ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Sport Depot.

Тегленето на печелившите ще се извърши на 09.01.2017.

Организаторът ще се свърже с победителите посредством съобщение във Facebook в рамките на максимум 5 (пет) работни дни от определянето му. Ако победителят не отговори на изпратенoто му съобщение в рамките на посочения в него срок, ще се определи друг победител по описания по-горе механизъм.

Утвърждаването на всеки Победител ще се извършва само на базата на следните доказателства: Валиден Facebook профил, според данните записани в играта, както и лична карта.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара