Спечелете уикенд за двама и ваучери за пазаруване в над 1200 обекта


Краен срок - 25 декември 2016

Избери САМ своя Коледен подарък!
1. Избери хаштаг и направи тематична снимка
3. Изпрати ни я
4. Спечели пътуване или ваучери за покупка

Участието в играта не е обвързано с покупка.

За да се включи в мини-играта, Участникът трябва да изпълни следните условията посочени в текста към поста. Да избере направление; да направи тематична снимка с изворна вода Балдаран в избраната от него сфера; да изпрати снимката на лично съобщение във Фейсбук страницата със съответния хаштаг (#BaldaranVoyage, #BaldaranFit, #BaldaranFashion или #BaldaranFood). Снимки, които не изпълняват тези условия, няма да бъдат публикувани. 

Наградите са разпределени в четири направления, както следва:
#BaldaranFit - ваучер за пазаруване от верига магазини Sport Depot на стойност 50.00лв
#BaldaranFood - ваучер за пазаруване на избрани от потребителя стоки в над 1200 обекта в цялата страна
#BaldaranFashion - ваучер за пазаруване на избрани от потребителя стоки в над 1200 обекта в цялата страна
#BaldaranVoyage - уикенд за двама, в избран от Организатора град на територията на страната

Печелившият ще бъде определен чрез броя събрани харесвания на предоставената от него снимка (която е качена от Организатора в определен за целта албум - “Моята любима Коледа с БАЛДАРАН”).

Всяка категория ще има по един победител, а при равен резултат - ще се организира втори тур за сметка на Организатора. Принципът на оценяване ще си остане същия. Победителите ще бъдат публикувани в пост на Facebook страницата на Балдаран на 27.12.2016 г. Имената им ще бъдат обявени в отделни постове, обвързани с мини-играта на Facebook страницата. 

Печелившият участник, обявен на 27.12.2016 г., трябва да се свърже с нас на лично съобщение на Фейсбук страницата на Балдаран в срок от 10 работни дни от датата на обявяване на печелившия, за да потърси награда си и задължително да удостовери, че е над 18 години, чрез изпращане на снимка или сканирано копие от лична карта, в която се виждат ясно три имена и дата на раждане. Останалите данни не трябва да бъдат видими.  


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара