Спечелете 14 телевизора, 14 смартфона Huawei и 14 смартфона Lenovo


Краен срок - 23 януари 2017

За да участва в играта, Участникът е небходимо да избере една от трите кутии на началната страница, за да види за каква награда може да участва. За да участва в електронното теглене на печелившите за тази награда, Участникът трябва да се регистрира. Участникът може да се регистрира за Кампанията и съвместно със свой познат (наричан по-долу „Допълнителен участник“), за да може двамата да участват в електронното теглене на печелившите за съответната награда. По време на регистрацията Участникът оставя своите имена, имейл адрес и телефон, както и имената на Допълнителният участник. Данните са необходими, за да може Организаторът да се свърже с тях след края на Играта, ако са спечелили.

Участникът има право да играе многократно, но може само веднъж седмично да се регистрира с един имейл адрес, за да участва в електронното теглене на печелившите за награди. В случай, че Участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на Играта, Организаторът има правото да го отстрани от участие.

Регистрацията за участие и самото участие в Играта, както и спечелването и получаването на награди от Играта, не е обвързано с и няма за цел да увеличи покупките на продуктите на Организатора от Участниците/ печелившите.

Наградите в електронно теглене на печелившите са общо 42 бр. (14 бр.Telefunken TV 32”, 14 бр. Huawei Mediapad T2, 14бр. Lenovo K6).

Видът на наградите в кутиите на началната страница на www.povechezaedno.bg се разпределят на случаен ротационен принцип и не са обвързани с конкретна кутия.

Участникът ще вижда за коя от трите вида награди играе, чрез съобщение, което се изписва след избора на кутия.

Тегленето на наградите ще се извършва чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, определена от Организатора, и съставена от упълномощени представители на Организатора, която удостоверява резултатите от него, което ще бъде извършвано всеки вторник от седмицата в продължение на 7 седмици. Първото теглене ще бъде на 13.12.2016 година, а последното на 24.01.2017 година. От всички Участници, включили се в Играта и регистрирали себе си или регистрирали се съвместно с Допълнителен участник, ще бъдат изтеглени общо двадесет и един (21) печеливши Участници за целия период на тегленията и общо шест (6) резерви за всеки етап на тегленията на печелившите. За резултатите от жребия се съставя протокол. Всяка седмица ще бъдат изтегляни трима регистрирани Участници, които ще спечелят за себе си и за евентуалния Допълнителен участник по една бройка от съответната награда, за която са се регистрирали - телевизор Telefunken TV 32”, таблет Huawei Mediapad T2 или смартфон Lenovo K6.

Всяка седмица събраните регистрации на участници ще бъдат нулирани след тегленето на наградите. Един участник може да участва с един e-mail адрес веднъж на седмица. Той може да се регистрира повторно, за да участва в електронното теглене през съответните останали седмици.

Всеки Участник, който отговаря на условията, описани в настоящите Официални правила, има право да участва в Играта.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на страницата, на която се е състояла играта (www.povechezaedno.bg ) на Организатора до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени и на официалната Facebook страница (www.facebook.com/MobiltelBG) на Организатора до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.

В срок до 5 работни дни след обявяване на печелившите Участници, ние ще се свържем с тях по email или телефон и ще бъдат обявени на страницата на Организатора на играта: www.povechezaedno.bg

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия Участник, съответно на посочения от резервния печеливш Участник, точен адрес за доставка. Печелившият Участник/ резервният печеливш Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на 15 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара