Спечелете нов имидж – дрехи, обувки и аксесоари Scandal, прическа и грим


Краен срок - 20 декември 2016

Преобразяването на Park Center вече е факт. Освен с перфектна локация до парка, центърът привлича столичани и гости на София с уникалния подбор търговски обекти и магазини на световни марки. Защото вярваме, че независимо от възрастта, всеки заслужава имидж, който издава характер, внушава увереност, вдъхновява успех в кариерата и личните взаимоотношения.

Park Center се преобрази. А сега е твой ред. Започни новата година като си спечелиш чисто нов цялостен имидж – дрехи, обувки и аксесоари от магазин Scandal, прическа от фризьорски салон Luksor Club Fashion Saloons, грим и професионална фотосесия.

Може да участва всеки, навършил пълнолетие до 14.11.2016 г. Можеш да качиш твои снимки или да изненадаш близък човек като попълниш формуляра за участие от негово/нейно име.

Условието е да качиш 2 снимки: с домашно и официално облекло, и да напишеш кратък текст защо точно ти трябва да спечелиш преобразяването.

Специално жури ще избере 14 човека, които ще спечелят нова прическа, грим и професионална фотосесия за личен календар 2017 г. И още нещо – 4 от тях ще получат и самото облекло, обувки и аксесоари от фотосесията.

Играта предоставя възможност за получаването на следните награди:

10 фотосесии с професионална прическа, грим и облекло, предоставено от Организатора, обработени фотографски изображения и календар за 2017 г. с тях;

4 фотосесии с професионална прическа, грим и облекло, предоставено от Организатора, обработени фотографски изображения и календар за 2017 г. с тях, като всички аксесоари, обувки и облекла, използвани по време на фотосесията за съответния печеливш, остават в собственост на печелившия;

Един участник може да получи само една награда.

Участник в Играта е всяко пълнолетно и дееспособно физическо лице, което в периода от 21.11.2016 г. до 20.12.2016 г., се е регистрирало в регистрационната форма на Играта на интернет страницата на организатора: www.parkcenter.bg, като е попълнило всички регистрационни полета и е посочило актуални и точни данни, както следва: име, фамилия, години, професия, фейсбук профил или имейл, както и е отговорило на въпроса защо следва да спечели нов облик до 500 символа. В случай че участникът регистрира трето лице в Играта, с попълването на регистрационната форма участникът декларира, че е осигурил съгласието на лицето за участие в Играта и предоставяне на изисканите данни и изображения. Освен попълването на регистрационните полета всеки участник следва да предостави и две изображения на регистрирания участник в официално облекло и в домашно облекло.
За валидно участващи снимки ще се приемат само тези, които отговарят на изискванията на настоящите правила.

С извършването на регистрация в Играта участниците приемат да спазват условията и разпоредбите на настоящите Правила, като изрично се съгласяват, че в случай че бъдат определени за печеливши ще променят профилната си снимка в личните си профили във Facebook с обработена снимка от проведената фотосесия, както и ще я споделят във Facebook с #ParkCenterNewImage, като последното представлява условие за получаване на награда. Всеки печеливш се задължава при изпълнение на условието, предвидено в предходното изречение, да опазва и да не накърнява доброто име на Организатора и трети лица, участвали или оказали съдействие в Играта.

До 30.12.2016 г. печелившите се избират от специализирано жури в състав от четирима души – Виолета Цонкова (Park Center Sofia), Ирина Кънева (Park Center Sofia), Милена Ибишева (Global Brands Distribution) и представител на „ОМ СОФИЯ“ ООД. Имената на печелившите се обявявят в www.parkcenter.bg

Организаторът изпраща на печелившите на посочените от тях при регистрацията контакти информация за възползване от наградата.

Фотосесията се провежда през януари 2017 г. по график, определен от Организатора. В случай че печеливш не се яви по време не провеждане на фотосесията или не изпълнява указанията на екипа на Организатора за провеждането й, включително по отношение прическа, грим, набор от облекло, ще се приема, че печелившият се е отказал от наградата си и Организаторът е оправомощен да посочи друго лице, което да получи награда.

По време на провеждане на фотосесията Организаторът осигурява по свое усмотрение облекло и аксесоари за провеждането й.

Всеки печеливш получава поне 7 обработени фотографски изображения, резултат от фотосесията, както и календар за 2017 г. със своите изображения, съобразно график, посочен от Организатора.

Печелившите изрично се съгласяват да променят профилната си снимка в личните си профили във Facebook с обработена снимка от проведената фотосесия, както и да я споделят във Facebook с #ParkCenterNewImage, като последното представлява условие за получаване на награда – календар за 2017 г., съответно облеклото, използвано по време на фотосесията. Всеки печеливш се задължава при изпълнение на условието, предвидено в предходното изречение, да опазва и да не накърнява доброто име на Организатора и трети лица, участвали или оказали съдействие в Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара