Спечелете всяка седмица 20 играчки Thinkle Stars


Краен срок - 15 януари 2017

Снимай своето съкровище на фото стените на Pufies в търговските обекти (списък с обектите: https://goo.gl/GlqlUe). Качи снимката под този пост и можеш да спечелиш играчка Thinkle Stars! Всяка седмица до 15.01.2017 г. 20 късметлии ще получат наградата, а имената им ще публикуваме тук!

За участие в Промоцията не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт с търговска марка “Pufies” или друг продукт на Организатора. 

За да участва в Промоцията, участникът трябва да направи снимка на своето дете пред инсталацията на Pufies, в някой от магазините, участващи в Промоцията. Участващите в Промоцията магазини, както и времевият график, в който инсталациите ще са налични в тях, са налични на Facebook страницата на Pufies - www.FB.com/Pufies.bg, като Организаторът запазва правото си да нанася промени в тях, които ще бъдат своевременно отразявани на горепосочената Facebook страница. Участникът трябва да качи направената снимка на Facebook страницата на Pufies - www.FB.com/Pufies.bg, под поста, с който е обявена Промоцията. Всеки потребител има право да участва в Промоцията само с една снимка.     

Печелившите на наградите по т. 7.1. ще бъдат определени от жури, състоящо се от представители на Организатора и Изпълнителя. Всяка седмица ще бъдат избирани по 20 бр. /двадесет/ печеливши измежду всички участници, качили поне една снимка по начина, описан в т. 5.1. от настоящите правила. Избраните за печеливши получават, на произволен принцип, една от наградите по т. 7.1. Първото теглене на награди ще се осъществи на 06.12.2016г. измежду всички, качили поне една снимка до 5.12.2016г. Всички следващи периоди са с продължителност по една календарна седмица (понеделник-неделя), а печелившите ще се избират всеки следващ понеделник. Качилите снимка, но неизбрани за печеливши участници за съответната седмица, няма да участват за следващите периоди и няма да участват при следващо теглене на награди.   

Печелившите по предходната точка, се обявяват в срок до 5 /пет/ работни дни от избирането им, на Facebook страницата на Pufies - www.FB.com/Pufies.bg.  В рамките на 5 /пет работни/ дни, печелившите ще бъдат уведомени от Изпълнителя чрез пост на Facebook страницата на Pufies за спечелването на наградата, като печелившите следва да изпратят лично съобщение на горепосочената страница, като предоставят следните данни: три имена, телефон за връзка и адрес, на който желаят да получат наградата си. 

Наградите ще бъдат доставени до печелившите участници чрез куриер, за сметка на Организатора, на посочения от тях адрес, до 14 /четиринадесет/ календарни дни, считано от получаване от Организатора на данните за доставка по т. 5.3.

Наградите в Промоцията са, както следва:

1. Музикална група „Първото зъбче (за деца 18+месеца) -  1 брой.
2. Ipen - разказвач на приказки (за деца от 3-8 години) - 1 брой.
3. Колело на знанията (модел 1, за деца от 3-6 години) - 1 брой.
4. Колело на знанията (модел 2, за деца от 3-6 години) - 1 брой.
5. Умна писалка (за деца от 3-5 години) - 1 брой.
6. Образователен телефон (за деца 2+ години) - 1 брой.
7. Интерактивна книжка (за деца 18+месеца) - 1 брой.
8. Образователен телевизор (за деца 2 години) - 1 брой.
9. DJ Danny (за деца 2+ години) - 1 брой.
10. Смартфон Пате или Слонче – 111 броя.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара