Спечелете пералня, телевизор и смартфон от Samsung


Краен срок - 18 декември 2016

Избери си подарък! Е, какво ще бъде - #Addwash, #GalaxyA5 или #UHDTV? Напиши, със съответния хаштаг, предпочитания от теб подарък в коментар заедно с #SamsungКоледа за шанса да го спечелиш!

Участвайки в настоящата игра, имаш право да участваш за спечелването на 1 брой пералня Add Wash WW70K44305W/LE, 1 брой телевизор UE-40KU6072UXXH или 1 брой Galaxy A5 2016.  Печелившите в настоящата игра ще бъдат трима – по един печеливш към всяка от трите награди. 

За спечелването на наградaта, посоченa в т. 3, е необходимо: 
1. Да имаш навършени 14 години, и да си български гражданин. 
2. Да станеш фен на Facebook страницата на Samsung България. 
3. Да отговориш с коментар под публикацията, обявяваща играта, кой от трите продукта си пожелаваш като коледен подарък, като го посочиш с #Addwash, #GalaxyA5 или #UHDTV и не забравиш в коментара да сложиш и #SamsungКоледа.

Всеки участник може да коментира само по веднъж, всеки следващ коментар няма да бъде зачетен като участие в Играта.

Печелившите ще бъдат изтеглени с томбола на случаен принцип от всички участници в присъствието на нотариус, който да верифицира процеса на изтегляне на печелившите. 

Участието в играта е публично и с това даваш съгласие твоето име (псевдоним) да бъде публично видимо в публикацията, с която ще обявим печелившия от играта. 

Изтеглянето на печелившите участници ще бъде проведено на 19.12.2016 г. в присъствието на нотариус. В същия ден печелившите ще бъдат обявени във Facebook страницата на Samsung България.

Организаторът следва да се свърже в деня на изтеглянето с изтеглените в присъствието на нотариус печеливши и да получи точни данни за предоставяне на наградата в Играта (Физически адрес, три имена, телефон). 

Всеки печеливш трябва да предостави необходимите данни за получаване на наградата в рамките на 10 работни дни от изтеглянето и обявяването му в официалната страница на Samsung България във Facebook (https://www.facebook.com/SamsungBul...). Ако печелившият не предостави необходимите данни за получаване на своята награда, той губи правото си да получи наградата и Организаторът се свързва с първата изтеглена резерва в присъствието на нотариус в деня на изтеглянето им 19.12.2016. 

Наградата ще бъде изпратена на спечелилия участник чрез куриер за сметкa на организаторите в рамките на 30 работни дни след неговото обявяване във Facebook страницата на Samsung България. 

Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара