Спечелете нов автомобил, телевизор, iPhone7 и 200 ваучера по 50 лв. от Пикадили


Краен срок - 31 януари 2017

За участие в томболата НЕ е необходима покупка. Право на участие има всеки, който има навършени 18 години, попълни талон за участие и го пусне в урната, поставена във всеки от гореописаните магазини „ПИКАДИЛИ“ в периода от 15.12.2016 г. до 31.01.2017 г. Всеки участник има право да получи само една награда.

Томболата се провежда в периода от 10,00 часа на 15.12.2016г. до края на работния ден на участващите магазини на 31.01.2017г.  


Томболата „Пикадили – Валят подаръци!“ се организира и провежда на територията на всички находящи се в гр. София и в гр. Варна хранителни магазини „ПИКАДИЛИ“, както следва:

За гр. София:
Супермаркет Пикадили Парк Център - бул. "Арсеналски" № 2, Парк Център София, ниво -2
Супермаркет Пикадили Мол София - бул. "Ал. Стамболийски" № 101, Мол София, ниво -2
Супермаркет Пикадили Парадайс - бул. "Черни Връх" № 100, Парадайс Център, ниво -1
Супермаркет Пикадили Йерусалим - ул. "Йерусалим" № 22
Супермаркет Пикадили Симеонов век - ул. "Симеонов век", бл. 17А
Супермаркет Пикадили Изгрев - ул. "Елемаг" № 30
Пикадили Дейли Пиротска - ул. ''Пиротска'', бл. 13
Пикадили Дейли Бели брези - бул. Гоце Делчев бл. 29
Пикадили Дейли Милин камък - ул. Милин камък № 14 (ж.к.Лозенец)

За гр. Варна:
Супермаркет Пикадили Център - ул. "Битоля" № 1А
Супермаркет Пикадили Младост - бул. "Сливница" № 201
Супермаркет Пикадили Парк - "Приморски Парк II" № 482, ниво -1
Пикадили Дейли 27ми юли - ул. "27-ми юли'', № 68
Пикадили Дейли Корабостроител - бул. "Владислав Варненчик" № 8-10
Пикадили Дейли Орбита - бул. Цар Освободител № 25
Пикадили Дейли Сливница - ул. "Цар Иван Асен II" № 1

От 10,00 ч. на 15.12.2016г. на една от касите във всеки един хранителен магазин „ПИКАДИЛИ“, посочен в раздел III по-горе, ще бъде позиционирана по една специална урна.
В периода на Томболата във всяка от тези урни всеки посетител на гореизборените хранителни магазини „ПИКАДИЛИ“ ще има възможност да пусне талон за участие в Томболата по образец на Организатора.

Необходимата информация, която трябва да съдържа талонът за  участие, за да бъде валиден е: три имена, рождена дата, телефон,  имейл адрес.

Получаването на талоните за участие става срещу поискване от всяка касиерка, на която и да е каса, във всеки посочен в раздел III по-горе хранителен магазин „ПИКАДИЛИ“. Участниците са ограничени да получат до пет талона при едно посещение.

След последната дата на Томболата: 31.01.2017г., всички урни от всички хранителни магазини „ПИКАДИЛИ“ ще бъдат транспортирани запечатани до мястото за теглене на печелившите участници, а имено: централен офис на Организатора на томболата, находящ се на адрес гр. София 1606, район Красно село, бул. „Ген. Тотлебен” № 30-32, ет. 2,  където в присъствието на нотариус урните ще бъдат отворени и всички съдържащи се в тях талони ще бъдат прехвърлени в една обща урна.

На 9.02.2017г., в 11,00ч., на случаен принцип в присъствието на нотариус от тази обща урна ще бъдат изтеглени  203 (двеста и трима)  късметлии, като всеки един от тях ще спечели описаната в раздел V по-долу награда според реда на изтеглянето им.

Наградите в Томболата са двеста и три, както следва:

Първият изтеглен късметлия печели нов лек автомобил Фиат 500 1,2 8V 69 Special Edition Auto.

Вторият изтеглен късметлия печели нов телевизор Samsung 55” LED дисплей, 4К ULTRA HD.

Третият изтеглен късметлия печели нов телефон Apple iPhone 7 32 GB.

Останалите двеста изтеглени късметлии печелят по 1 (един) брой ваучер за пазаруване в хранителни магазини „ПИКАДИЛИ“, на стойност от 50 лева всеки. Валидността на ваучерите ще бъде до 30.06.2017 г.

Независимо че участниците имат право да участват с неограничен брой талони, всеки участник има право да получи само една от посочените по-горе награди и в случай че един участник бъде изтеглен повторно, така изтегленият талон ще се счита за невалиден и съответно ще се пристъпи към теглене на друг печеливш талон.

Изтеглените общо двеста и трима късметлии ще бъдат потърсени лично на посочените в талоните телефон или имейл.

При получаването на наградите спечелилите участници са длъжни да се съобразят с технологически необходимите срокове за доставка на съответната награда.

За получаване на наградата е необходимо да бъде предоставен валиден документ за самоличност, съдържащ данните, идентични с написаните на печелившия талон за  участие. При получаване, което не е лично, e задължително представяне на изрично пълномощно за получаване на наградата с нотариално заверен подпис на спечелилия участник.
С оглед защитата на личните данни, талоните на всички неспечелили участници ще бъдат унищожeни след окончателно връчване на наградите на спечелилите участници.

Имената на печелившите участници ще бъдат публикувани на официалната facebook страница на „ПИКАДИЛИ“

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара