Спечелете книгата "Твоя" и 10 ваучера за безплатна доставка


Краен срок - 27 декември 2016

ИГРА
Публикувай като коментар снимка на тема "Коледното Настроение в Твоя Дом!", за да участваш в новата ни игра и спечели книгата "Твоя" на издателство Колибри: https://www.e-zona.bg/product/tvoya-klaudia-pineyro-25353

А всеки ден един от участниците ще спечели ваучер за безплатна доставка при пазаруване от www.e-zona.bg

В Играта могат да участват всички пълнолетни и дееспособни физически лица, които имат постоянен адрес в Република България. Лица, които са директно свързани с организирането и/или изпълнението на Играта, членовете на семействата им, както и техни роднини по права линия, нямат право да участват в Играта. Служители на „Е-зона” ЕООД също нямат право да участват в Играта.

В Играта Организаторът ще раздаде общо 11 (единадесет) броя награди – 10 (десет) ваучера за безплатна доставка при поръчка от сайта www.e-zona.bg и 1 (един) брой книга „Твоя“ на издателство Колибри. Всеки Участник в Играта може да спечели само 1 (един) брой награда.

Всеки работен ден до края на играта, на случаен принцип, ще бъде изтеглено името на един участник, изпълнил точно условията на играта, който ще спечели ваучер за безплатна доставка при поръчка от www.e-zona.bg. Името на победителя ще буде публикувано като коментар под снимката на играта и уведомен чрез лично съобщение във фейсбук профилът му.
Ваучерът важи за безплатна доставка при направена поръчка от сайта www.e.zona.bg на стойност над 15 лв. за периода от 12 декември 2016 до 31 декември 2016 г.

Победителят, който ще спечели наградата книга „Твоя“ на издателство Колибри ще бъде изтеглен на случаен принцип на 28 декември 2016 г. и ще бъде обявен във Фейсбук страницата на E-zona.bg на 28 декември 2016 г.

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

Всяко физическо лице може да участва в Играта само с една своя регистрация във Фейсбук.

Участникът трябва да притежава авторските права върху снимката, с която се включва в Играта или да е получил съгласието на автора/фотографа за използването й в Играта. Снимките, без това да създава каквото и да било задължение за Организатора, могат да бъдат проверявани от Организатора във връзка с нарушаването на чужди авторски права. Снимки, за които Организаторът установи, че са откраднати от Интернет, както и изображения, взети от Интернет без правото за това или без съгласие на автора, ще бъдат дисквалифицирани.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара