Спечелете кафе машина, пасатор, тостер Diplomat и сладки комплекти Победа


Краен срок - 21 декември 2016

Коледа наближава, а подаръците – избираш ти! :)

Пожелай си едно от изкушенията на ПОБЕДА и един продукт от Diplomat / Уреди за Дома и ни ги напиши в коментар.

Трима от всички участвали ще спечелят своята селекция с подаръци, а за десет ще има вкусни утешителни награди. :)

Играта се осъществява чрез публикувана пост-визия на страницата на „Победа“ във „Фейсбук“, изобразяваща две групи продукти, произведени съответно от „Победа“ АД и "Дипломат Корпорейшън" ООД, а именно:

1. Група продукти на „Победа“ АД:
A) Бисквитиера „Селекция“ -330 г.;
Б) Бонбони „Черноморец“ – 250 г.;
В) Комплект „Couple cake” – 240 г.;

2. Група продукти на "Дипломат Корпорейшън" ООД:
А) Kафе машина „Diplomat“, модел: DPL-CM2032;
Б) Пасатор „Diplomat“ модел: „DPL-HB933“;
В) Тостер „Diplomat“ модел: DPL-T333;

За да заяви участие в Играта всеки потребител следва да публикува коментар под гореописаната пост-визия, в който да посочи по един продукт от всяка от продуктовите групи по т. 9.1. и  т. 9.2..
А) Пример: Бисквитиера „Селекция“ и Пасатор „Diplomat“;
Б) Пример: Комплект „Couple Cake”  и Кафе машина „Diplomat”;

За успешно регистриран участник се счита този потребител, който отговаря на условията за участие, посочени в т. 7 и т. 8 и чийто коментар отговоря на т. 10 от настоящите общи условия.

След изтичане на предварително обявения период на играта измежду регистрираните участници чрез специално генериран софтуер на произволен принцип ще бъдат изтеглени 3 (трима) победители, които печелят големите награди по смисъла на т. 16.1 и 10 (десет) победители, които печелят малките награди по смисъла на т. 16.2 от настоящите общи условия.

Победителите ще бъдат оповестени публично на 22.12.2016г. във фейсбук страницата на „Победа“ след приключването на Играта.

Оповестяването на победителите ще се извърши чрез 1 бр. разкриваща визия съдържащи име, фамилия и профилна снимка на потребителите, съгласно описания по-горе механизъм и публикуваните данни в съответния фейсбук профил.

Наградите от Играта представляват: 

Големите награди: 3 бр. (три броя) подаръчни комплекта „Слади празници с Победа и „Дипломат“, съдържащи по 1 бр. (един брой) от всеки от посочените в коментара на печелившия потребител продукти на „Победа“ АД и „Дипломат Корпорейшън“ ООД, съобразно продуктовите групи по т. 9.1 и 9.2.

А) Пример: Подаръчен комплект  „Сладки празници с Победа и Дипломат“, съдържащ 1 бр. (един брой) кутия бонбони „Черноморец“ – 250 гр. и 1 бр. (един брой) Тостер „Diplomat“ модел: DPL-T333‘ в случаите, когато в коментара си обявеният за печеливш потребител е посочил : бонбони „Черноморец“ и тостер „Дипломат“

Малките (утешителни) награди: 10 бр. (десет броя) подаръчни комплекта „Победа“, всеки съдържащ 6 артикула: 4 бр. опаковки мини кекса Couple Cake (1 бр. с крем какао, 1 бр. с конфитюр боровинка, 1 бр. с конфитюр ягода и 1 бр. какаов кекс с какаов крем) и 2 бр. опаковки вафли „Мерита“ ( 1 бр. вкус какао и 1 бр. вкус какао и кокос).

Всеки участник, обявен за печеливш в Играта, има право да получи от Организатора съответния награден комплект, за който е изтеглен и същия да му бъде доставен на посочен адрес чрез куриер за сметка на Организатора.

За да получи съответната награда, обявеният за победител участник указва адреса, където да му бъдат доставени спечелените продукти, чрез лично съобщение на страницата на Организатора във фейсбук.

Освен адрес за доставка, съобщението по предходната точка трябва задължително да съдържа две имена и телефон за контакт на победителя.

Всеки победител се задължава в рамките на 10 (десет) работни дни от публикуването на разкриващите визии с печеливши да изпрати гореописаните данни, като в противен случай губи правото да получи наградата.


Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

  1. даниела иванова николова18 декември 2016 г. в 13:12

    ИЗБИРАМ 1 И 3 КАФЕМАШИНА И БОНБОНИ ЧЕРНОМОРЕЦ

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара