Спечелете пътуване до Ирландия, билети за U2 и 3 награди по 2000 лв. от Bushmills


Краен срок - 30 декември 2016

За да заяви участие в играта, потребителят трябва да осъществи последователно следните действия:

1. Да посети интернет страницата www.bushmills.bg
2. Да заяви, че има навършени 18 години.
3. Да изгледа видео, което се стартира автоматично в уебсайта
4. Да отговори на поставения към него въпрос в полето за вписване.

За да отговори на поставения въпрос, потребителят трябва да опише своята дейност (нещо, което прави/се занимава в момента), с която се гордее и която има голямо значение за него самия.

Да се регистрира за участие в жребия за изтегляне на наградата като попълни регистрационна форма с две имена,телефонен номер и e-mail адрес в официалния уебсайт, за България на Bushmills – www.bushmills.bg

Участникът може да се регистрира за участие неограничен брой пъти, след като всеки път изпълни всички действия, предхождащи регистрацията.

Организаторът ще проведе качествена селекция с жури на база отговорите на всички регистрирани участници. В резултат на селекцията ще бъдат избрани трима участници, които ще бъдат подкрепени от Организаторът (само и единствено, ако е налице изричното им писмено съгласие за това) със заснемане на любимата им дейност, съгласно точка 3.4.1. във видеа. Всяко видео ще бъде спродължителност до 90 секунди.

При съгласие от тримата избрани участници по т. 3.7., те се съгласяват да бъдат заснети във видеа и видеата с тяхно участие да бъдат излъчвани на интернет страницата на Bushmills Irish Whiskey във Facebook, както и на адрес www.bushmills.bg, както и по време на различни събития, в коитоучаства регистрираната търговска марка Bushmills.

Заснемането на Дейността, съгласно точка3.4.1., на всеки от тримата селектирани участници по точка 3.7. ще бъде подкрепено финансово от Организатора, със сума, която не може да надхвърля 2,000.00(две хиляди) лв. с ДДС, като в тази сума се включва и бюджета за заснемане на видеата.

Журито ще бъде съставено от трима души, представители на Организаторите.

Критериите за оценка на получените отговори ще бъдат определени от Организаторите и ще бъдат приложени за всички получени отговори.

Всички участници, които са отговорили на въпроса и са серегистрирали, участват в жребий, който на произволен принцип определя победителя за наградата

Участникът, който е обявен за печеливш по реда на настоящите Общи условия („Победител”), има право да получи наградата.

Наградата се състои в получаването на 2 билета за концерт на Британската рок група U2, който ще се състои вДъблин през 2017 г., като конкретния месец, ден и час, ще бъде допълнително оповестен, в разумен срок преди датата на самото събитие; посещение на дестилерията на BushmillsIrish Whiskey в Бушмилс, Северна Ирландия; като всички транспортни разходи и разходи за настаняване в рамките на пътуването се поемат от Организаторите.

Победителят, спечелил голямата награда, ще бъде изтеглен на 05.01.2017 г. в присъствието на нотариус и ще бъде обявен на 06.01.2017 г. на официалния уебсайт, за България на Bushmills – www.bushmills.bg.

Победителят ще получи наградата си лично от представител на Организаторите, на адреса за кореспонденция на „НоуУей“ ЕООД: гр. София, ул. „Николай Гогол“ 28, ет. 2, ПК 1124.

Победителят трябва да потвърди желанието си да получи спечелената награда по имейл не по - късно от 15 дни след получаването на уведомителния имейл за спечелената награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара