Спечелете най-желания подарък - iPhone 7 Jet Black


Краен срок - 13 декември 2016

Бъди си сам Дядо Коледа!

Имаш всичко необходимо, за да подариш най-желания подарък тази година - iPhone 7 Jet Black! Просто свали/отвори OLX приложението на своя телефон и отдели 3 мин. от свободното си време.

Лесно е - ето пътя към мечтания подарък стъпка по стъпка:

1. Увери се, е имаш мобилното приложение на OLX.
2. Огледай се за нещо, което вече не ти е нужно – нежелан подарък; втория телефон, който стои в шкафа; онази картина, която не харесваш..

3. Пусни го за продажба в OLX.bg през мобилното приложение до 13.12 (вторник), края на деня. Необходими са ти 1-2 минутки ако използваш камерата на телефона за снимките.

4. Готово! Освен че освободи пространство в дома си, участваш в томболата за чисто нов iPhone 7 Jet Black!

Участници в кампанията могат да бъдат всички физически или юридически лица, които са потребители на OLX.
Всички потребители на OLX, добавили поне 1 обява през мобилното приложение на OLX (за iOS, Android и Windows phone телефони) в периода на кампанията, ще бъдат включени автоматично като участници в кампанията. В случай, че някой не желае да участва в нея, той следва да уведоми Организатора за това писмено чрез електронната форма за контакт на платформата като посочи имейла си, чрез който публикува обяви в платформата.
Голямата награда в кампанията е 1 (един) брой чисто нов iPhone 7, цвят Jet Black, 128 gb.
Всеки участник следва да добави поне една нова обява през мобилното приложение на OLX за iOS, Android или Windows Phone. За да участва в томболата за наградата, обявата трябва да отговаря на общите условия за ползване на платформата OLX и да не бъде премахната от модератор. Участието в кампанията не е обвързано с покупка.
Броят на добавените през приложението обяви не е от значение, като даден потребител участва само веднъж в томболата, независимо дали е добавил 1 или повече обяви в рамките на кампанията

Доколкото участието в кампанията е свързано с публикуването на обяви, то общите условия за ползване на OLX следва да бъдат спазвани. Организаторът ще премахва обяви, които противоречат на общите му условия, а потрбителите няма да имат право да оспорват това или да претендират, че поради тази причина не са могли да участват в кампанията.
Промотирането на обяви или ползването на други платени услуги, предлагани на платформата не е забранено, но не е условие за участие в кампанията и няма да носи каквото и да е предимство на участник, използвал някоя от платените услуги на OLX.

Победителят в настоящата кампания ще се определи на случаен принцип чрез софтуер за рандомизиране на числа. Освен победител ще бъдат изтеглени и пет резерви по същия начин.

Определянето на печелившия и резервите ще стане по и-мейлите им, които ще бъдат теглени.

Тегленето ще се извърши в рамките на 10 работни дни след края на кампанията пред нотариус.

Организаторът ще се свърже с печеливишия по мейл, с молба да потвърди желанието си да получи наградата и да предостави личните си данни.

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара