Спечелете 150 плюшени прасенца


Краен срок - 11 януари 2017

От днес стартираме забавната игра за малки и големи „Трите прасенца“. Починете си от натоварения ден и спечелете едно от 150-те плюшени прасенца. В продължение на 5 седмици ще може да играете и подобрявате своя точков рекорд.

Харесайте страницата ни, играйте и накрая може да сте сред 150-те човека, които имат най-висок резултат. Всичко зависи от вас! Успех!

В играта могат да участват само потребители, които са харесали официалната страница на Винербергер във фейсбук - Wienerberger Bulgaria.

Победителите ще се обявяват в края на периода, като ще бъдат награждавани първите 150 човека с най-висок резултат от точки в играта.

Участниците в Кампанията имат възможност да спечелят една от общо 150 награди:
„Плюшено прасенце Винербергер”.

Всеки от обявените Победители може да получи само една награда.

Един и същи Участник не може да получи повече от една награда, независимо от броя на неговите участия (заявки за участие).

Списък с Победителите ще се обяви на интернет страницата на Играта https://www.facebook.com/wienerberger.bg до 5 (пет) работни дни след приключване играта.

Победителите ще бъдат известявани чрез коментар в поста на седмичния въпрос на
въпроса на седмицата, както и на лично съобщение в профилите им във https://www.facebook.com/wienerberger.bg .

Наградите се получават чрез куриер за сметка на Организатора до точен адрес, подаден от Победителите в рамките на 7 (седем) работни дни след подаването на точен адрес за доставка от съответния Победител.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара