Спечелете обувки Christian Louboutin на стойност 2000 лв. и грим комплект "Mac"


Краен срок - 20 януари 2017

За да заяви участие в играта, потребителят трябва да осъществи последователно следните действия:

1. Да посети уебстраницата www.baileysgifts.bg

2. Да отиде в приложението „Baileys Moments“ от което са достъпни различни GIF формати изобразяващи Baileys моменти и да отговори на въпроса „Кои са твоите моменти на удоволствие ?“ като избере поне един от GIF форматите, изобразяващи Baileys момент и го сподели във Facebook на собствената си стена или на Facebook приятелка . За да участва в томболата за наградата, потребителят трябва да е споделил във Facebook поне един Baileys момент в GIF формат. Участниците нямат ограничение на регистрациите.

Всички участници, навършили 18 години, които са споделили Baileys момент в GIF формат и са се регистрирали успешно в приложението на www.baileysgifts.bg , участват в жребий, който на произволен принцип определя победителите. Победителите ще бъдат избрани чрез жребий в присъствието на нотариус на 23.01.2017 г. и ще бъдат обявени на 24.01.2017 г. на Facebook страницата на Baileys Bulgaria - https://www.facebook.com/BaileysBulgaria и на www.baileysgifts.bg. В присъствието на нотариус на 23.01.2017 г. ще бъдат изтеглени и „резервни“ победители съответно един резервен победител за „Голяма“ награда и един резервен победител за „Малка“ награда, които ще получат наградите, в случай, че първоначално изтеглените победители откажат да получат наградата, в срок до 31.01.2017 г. или не потвърдят данните си чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок до 31.01.2017 г.

Участниците, които са обявени за печеливши по реда на раздел ІІI от настоящите Общи условия („Победителят”) имат право да получат само по 1 (една) награда, като непосредствено преди самото теглене на името на участника, се съобщава каква награда малка или голяма ще бъде теглена. Същото условие важи и при жребия за „резервните“ победители. Участник, спечелил по реда на раздел ІІI малка награда има право да получи само 1 (една) малка награда, а участник, спечелил голяма награда има право да получи само 1 (една) голяма награда.

Наградният фонд на Играта се състои от:

1 (една) Малка награда – сет гримове носещи марката „Mac“, състоящ се от трите продукта - Cremesheen Lipstick, Liquidlast Liner и Upward Lash на стойност от 200 лв

1 (една) Голяма награда – обувки носещи марката Christian Louboutin, по избор на победителя на стойност до 2 000 лв.

Победителите се уведомяват чрез e-mail и телефонно обаждане в срок до 24 (двадесет и четири) часа, след като са били изтеглени.

Изтеглените победители, които са били уведомени по e–mail или телефонно обаждане, трябва да потвърдят данните си и желанието си да получат наградата чрез изпращане на e-mail, на следния електронен адрес svetla@knoway.eu не по-късно от 31.01.2017 г. включително (до 23:59 ч.). Изпратено потвърждение след тази дата и час се счита за невалидно. Ако победителят откаже да получи наградата или не потвърди данните си чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок до 31.01.2017 г., наградата се печели от втория, резервен победител определен за съответната награда, който следва по реда на т. 7 да бъде уведомен ив срок до 7 дни от уведомяването да потвърди чрез e-mail данните си на посочения електронен адрес: svetla@knoway.eu.

Спечелилите малка награда я получават чрез куриер на адрес, предварително посочен от победителя в потвърдителния e-mail. Голямата награда Участникът получава по куриер като предварително избира модел и размер на наградата (обувките) от официалния сайт на притежателя на марката - http://us.christianlouboutin.com/ot_en/ . Наградата ще бъде изпратена по куриер на посочения от победителя адрес.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара