Спечелете чаша за прочистване LifeStraw или пакет за консумация “водка Аляска”


Краен срок - 17 юли 2016

Стъпка 1: Потребителите трябва да отидат на сайта на кампанията

Стъпка 2: Потребителите трябва да се регистрират на сайта, където трябва да въведат своите две имена и email или да се регистрират чрез своя Facebook профил

Стъпка 3: Да изберат по един отговор от всяка от четерите визуални представени категории. Изборът става при клик на определена “снимка” от всяка категория. При преминаване през “Стъпка 3” потребителят участва в томбола за 1 от малките награди посочени в точка 4 от официалните правила.

Стъпка 4: След като получи своят отговор за “чист” съвет при пиене на водка Аляска, потребителят трябва да сподели своят отговор във facebook. При споделяне, потребителят участва в томбола за една от големите награди посочени в точка 4 от официалните правила.

Наградите от Кампанията са:

Голяма награда - 5 броя Специални чаши със сламки за прочистване LifeStraw.

Всеки потребител има право да спечели до 1 брой голяма награда.

Малка награда - 30 пакета за консумация “водка Аляска” (в съдържанието на един пакет има - водка Аляска, подложки за чаша, форма за лед, бурканче хайвер, зелени маслини, брускети и кисели краставички). Всеки потребител има право да спечели до 1 брой малка награда.

Всеки Участник в Кампанията има право да участва в разпределянето на наградите, като получи само една от тях. Един участник може да направи множество участия, като получи максимум 1 регистрация за участие в томболата и всяка следаща не подобрява коефицентът, с който може да участва. Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

Наградите ще бъдат връчени на печелившите Участници след 17.07.2016 г. Печелившите ще бъдат определени чрез томбола, на случаен принцип, в присъствието на комисия от трима души. Тегленето на печелившите участници ще се извърши на 20.07.2016 г. след приключване на Кампанията.

Всички Участници в Кампанията получават правото на разпределяне на наградите, осигурени от ВИНПРОМ ПЕЩЕРА АД, съгласно настоящите Условия.

Печелившите Участници ще бъдат известени от Организатора посредством електронна поща, изпратено на личната/ия електронна поща/, посочени при регистрацията за да ги уведоми за мястото, датата и часа за получаване на наградата им.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, последните ще получат SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни. Непотърсени награди в този срок, няма да бъдат раздавани и ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара