Спечелете 100 комплекта халби Каменица, 20 топки и 10 срещи с Христо Стоичков


Краен срок - 17 май 2016

Наградите, които се раздават в Играта, са:

    “Meet And Greet” - участие в среща с Христо Стоичков и легендарни футболисти от бенефиса му, която ще се проведе на 19.05 2016 г.  – 10 награди;
    Комплект халби x 6 бр. 0,5 л Каменица – 100 награди;
    Футболна топка  с автограф от Христо Стоичков – 20 награди.

Играта се състои от 6 поредни въпроса, свързани с факти от световната футболната история, на които Участникът трябва да отговори чрез предварително зададени възможни отговори.

За да участва в томболата за награди, Участникът трябва да:

- посети страницата www.sportal.bg;
- да потвърди, че е навършил 18 години;
- се запознае с и да потвърди, че е съгласен с Официалните правила на Играта;
- да  отговори вярно на поне 1 от зададените 6 въпроси в Играта;
- да направи валидна регистрация за участие в Играта като предостави своето  име, телефон, имейл адрес

При грешен отговор на всички 6 от 6 въпроса Участникът не участва в томболата.

Всеки участник има право да участва повече от веднъж в томболата. Участник има право да спечели само една награда, независимо от броя на своите участия в томболата.

Имената на спечелилите участници ще бъдат изтеглени на  17.05.2016г, в томбола на случаен принцип, от базата данни, включваща всички Участници и техните имена. Изтеглят се също по 5 резерви за всяка от наградите.  Имената на спечелилите Участници ще бъдат оповестени същия ден на интернет страницата на играта http://apps.sportal.bg/kamenitza/

Служител на Организатора ще се свърже със спечелилият Участник чрез посочения, при регистрацията му телефон или имейл, за да го уведоми за спечелената Награда и начина на получаването й.

За наградите „Комплект халби“ или „Топка“  в рамките на 10 (десет) работни дни след като е уведомен от Организатора, спечелилият Участник трябва да предостави адреса си за получаване на Наградата.

Спечелилите Участници ще получат Наградите си „Комплект халби“ или „Топка“ в рамките на 30 (тридесет) работни дни от публикуване на името му на интернет страницата на apps.sportal.bg/kamenitza  освен ако не е уговорено друго между Участник и Организатор.

Наградата “Участие в среща с Христо Стоичков и легендарни футболисти от бенефиса му” ще бъде предоставена на 19.05.2016 г в гр. София. Всеки спечелил ще получи детайлна информация за награда не по-късно от 17.05.2916 г.

В случай, че спечелилият Участник не установи контакт, за да получи Наградата си „Комплект халби“ или „Топка“, Наградата се предлага на друг участник, който е изтеглен като резерва според условията, посочени по-горе.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара