Спечелете безплатна VIVA Cafe напитка за цял месец, VIVA кафе или оригинална чаша


Краен срок - 28 април 2016

Oт 29 март 2016 г. до 28 април 2016 г., клиентите на OMV България имат възможност да подкрепят участниците във VIVA Cafe Бариста Шампионат 2016, който OMV организира за своите служители и да спечелят атрактивни награди.  Всеки клиент на компанията може да гласува с личния код, записан на фланелката на служителя, приготвил кафето му чрез SMS на номер 12800 на цена 0.15 лв. с ДДС или във Facebook страницата на OMV България на www.facebook.com/OMVBulgaria чрез коментар под публикация за шампионата, като посочи личния код на избрания от него OMV служител.

С всяка закупена кафе напитка, клиентите на OMV България могат да изразят своята подкрепа към служителя, приготвил кафето му, като имат право да гласуват неограничен брой пъти до приключване на обявения период, а с всяко гласуване увеличават шансовете си да спечелят една от следните вълнуващи кафе-награди:

Три броя големи награди: Всяка една от големите награди се състои от 31 ваучера, всеки от които може да се използва за получаване на безплатна VIVA Cafe напитка по избор в продължение на 31 дни от датата на получаването им.

Три пакета VIVA кафе на зърна в опаковка от 250 грама.

Пет оригинални чаши с логото на VIVA.

За да се участва в Играта, всеки Участник трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:
* да закупи кафе напитка на стойност най-малко 1.89 лв. от бензиностанция на ОМВ в Периода на Играта; и
* ако Участникът хареса кафето, което бариста му е приготвил, той може да го/я подкрепи, като:
изпрати текст с личния код на бариста, който е записан на фланелката му, чрез SMS на номер 12800 на цена 0.15 лв. с ДДС; или
като гласува във Facebook страницата на Организатора на www.facebook.com/OMVBulgaria чрез коментар под публикация за Играта, като посочи личният код на избрания от него бариста.

Всеки Участник има право да гласува неограничен брой пъти, до приключване на периода на Играта. Всяко гласуване увеличава шансовете на Участника да спечели една от обявените награди. Независимо от броя на гласуванията един Участник ще има право да получи само една от обявените в раздел 5 по-долу награди.

При гласуване с кратко съобщение (СМС) на номер 12800, Участникът получава обратен СМС, с който (а) се потвърждава гласуването му в Играта и неговото съгласие с тези Общи условия; (б) се предоставя информация къде може да намери отново тези Общи условия, в случай че не ги е прочел на място) и (в) участието му в тегленето на наградите, както са обявени на www.omv.bg. Участникът получава и втори обратен СМС, който съдържа линк, откъдето може да изтегли безплатна картинка-комплимент. Обратните СМС-и е изцяло за сметка на Организатора. Ако Участник е изпратил грешен или непълен код ще бъде уведомен за това с обратен СМС.

Всеки Участник, независимо от броя на гласуванията в Периода на Играта, може да спечели една от следните награди:

* Три броя големи награди ("Големи награди" и всяко една "Голяма награда"): Всяка една от Големите награди се състои от 31 ваучера, всеки от които може да се използва за получаване на една безплатна VIVA кафе напитка (на стойност между минимална стойност от 1.89 лв. до максимална стойност от 79 лв.), по избор на спечелилия Участник,  в продължение на 31 дни ("Дни на валидност"). Ваучерите не са поименни и са със срок на валидност 31 дни, считано от датата на получаването им от спечелилия Участник. Ваучерите се получават на хартиен носител при условията на т. 27 по-долу и ще могат да се използват във всяка една бензиностанция на Организатора на територията на Република България. Ваучерите могат да се използват по свободна преценка на спечелилия Участник – всеки ден по един ваучер в продължение на Дните на валидност или няколко ваучера в различни дни от Дните на валидност или всички ваучери в един ден от Дните на валидност.

* Три броя еднократни награди: Кафе на зърна в опаковка от 250 грама;

*  Пет броя предметни награди: Оригинална чаша с логото на VIVA.

Печелившите Участници ще бъдат изтеглени на 29.04.2016 г. На същата датата ще бъдат изтеглени и 22 резервни печеливши Участници (т.е. за всяка награда ще бъдат изтеглени по двама резервни печеливши Участници).

Печелившите Участници ще бъдат изтеглени чрез специално разработен за нуждите на Играта софтуер за теглене на случаен принцип измежду Участници, които са гласували успешно съгласно условията на Раздел 4 по-горе.

Печелившите Участници в настоящата Игра ще бъдат уведомявани от ОМВ за спечелването на награда чрез СМС и телефонно обаждане на телефонния номер, чрез който са извършили гласуването чрез СМС или чрез лично съобщение, изпратено до Facebook профила, чрез който Участиниците са извършили гласуване във Facebook страницата на Организатора.

Когато Организаторът се свърже със спечелилия Участник по реда на т. 16, Участникът уведомява Организатора за бензиностанцията, на която желае да получи спечелената награда, а при спечелване на Голямата награда и за начина, по който тя да се предостави (във формата на ваучери).

Името и фамилията на печелившите Участници, ще бъдат публикувани в официалната електронна страница на Организатора и във Facebook страницата му.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара