Спечелете 50 броя тениски и 4 оригинални суитшърти от “Дивергенти 3: Предани”


Краен срок - 18 март 2016

Награди:
- 25 оригинални мъжки тениски “ДИВЕРГЕНТИ 3: ПРЕДАНИ”
- 25 оригинални дамски тениски “ДИВЕРГЕНТИ 3: ПРЕДАНИ”
- 2 оригинални мъжки суитшърти “ДИВЕРГЕНТИ 3: ПРЕДАНИ”
- 2 оригинални дамски суитшърти “ДИВЕРГЕНТИ 3: ПРЕДАНИ”

Имаме удоволствието да Ви посрещнем в първия ден на месецът на „Дивергенти 3: Предани“. Нашите приятели от cinebum.eu и официалния разпространител за територията на страната BS FILMS са посветили следващите дни до 18.02.2016г. на най-очакваното продължение за сезона, което ще ви подготви за епичния финал, на една от най-успешните саги на нашето време.

Романите от сагата „Дивергенти“ са продадени в милиони копия по цял свят и са превеждани на десетки езици. Първите два филма направиха истински фурор и заковаха култовия статут на сагата, поставяйки я редом до „Игрите на глада“ и „Лабиринтът“.

Считано от 01.03.2016г., в продължение на 7 дни, на www.cinebum.eu  ще Ви запознаят със седем от основните герои на „Дивергенти“. Ще си припомните съдбата им, до къде са стигнали. Във всяка от публикациите ще има скрита по 1 кодова, дума, която ВИЕ ще трябва да откриете. Публикациите ще се качват всеки ден в 11:00 часа, като на 07.03.2016г., след публикуването на последната статия, в 20:00 часа ще стартира регистрационната форма.

Всички събрали кодовите думи и регистрирали се, участват за разпределението на оригиналните награди от филма, любезно предоставени от Лента/BS FILMS.

ВНИМАНИЕ!!!
Първите трима, които на 07.03.2016г. след стартирането на формата за регистрация успеят да въведат всички кодови думи и данните си за регистрация, ГАРАНТИРАНО печелят награда. Без жребий.

Така че следете сайта, колекционирайте кодови думи и се регистрирайте. Ако не успеете да попаднете сред първите трима, не унивайте, още цели 13 дни след това формата за регистрация ще бъде отворена и ще се приемат данни на участниците. В края на инициативата, след жребий ще бъдат раздадени и останалите награди.

Междувременно може да се включите за спечелване на допълнителна награда от„Дивергенти 3: Предани“ в фейсбук играта, в профила на сайта.

Как ще продължи съдбата на обичаните герои ще видим всички на 11.03.2016г., с премиерата на „Дивергенти 3: Предани“. Специално за българските почитатели официалния разпространител на филма за територията на страната – Лента/BS FILMS, са изтеглили премиерата за България цяла седмица, преди официалния световен старт.

Гледайте „Дивегенти 3: Предани“ само в кината на 2D/ IMAX 2D/ 4DX и D-BOX от 11.03.2016г. РазпространяваЛента/BS FILMS.

Организаторът ще се свърже с печелившите чрез техните и-мейл адреси, които са
посочили при регистрация. В случай, че връзката не може да се осъществи поради
нередовно проверяване на посочените и-мейл адреси, които победителите са оставили за
контакт, организаторът и партньорите не носят отговорност.

Наградите ще бъдат изтеглени и обявени на сайта, на 18.03.2016г.

Всички награди, ще бъдат изпратени до посочен от спечелилия адрес, за сметка на
организаторите.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара