Хобит: Битката на петте армии носи 10 награди от средната земя

Няма коментари
Краен срок - 26 декември 2014

Един от най- очакваните филми за годината. Финала на една от най- обичаните трилогии на нашето време. ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АМРИИ атакува световните екрани от 19.12.2014г. Ние с официалния разпространител на филма за територията на България- Форум Филм за трета поред година ви предоставяме възможността да приберете оригинални награди от средната земя. Съвместната ни инициатива стартира ДНЕС (12.12.2014г.) и ще приключи на 26.12.2014г. Още на следващия ден ще изтеглим и обявим 10 от вас, които ще си поделят оригинални ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ награди, любезно предоставени от Форум Филм България.

В играта ви очакват всички 5 армии  и техните командири. Подредети ги в правилния ред и се регистрирайте. Оригиналните ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ награди, които ви очакват са:

    3 бр. значки;
    2 бр. magnetic photo frame;
    2 бр.шапки;
    2 бр. ключодържатели;
    1 бр. тениска.

Всички награди, ще бъдат изпратени до посочен от спечелилия ги адрес, за сметка на www.cinebum.eu ! Всички награди са осигурени от официалния разпространител на ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ  за територията на страната: Форум Филм България.


Участвай в КОНКУРСА

Няма коментари :

Публикуване на коментар