Подаряваме ви предпремиерно Woman, новия чувствен аромат на Кристина Агилера!

Краен срок - 28 септември 2014

Кристина Агилера отдавна вече е голямо момиче и в света на поп музиката, и в света на дамските аромати. Съвсем в тон с утвърденото си амплоа на уверена в себе си млада жена и съблазнителка, тя представя новия си парфюм Woman.

Кристина е посветила Woman на същността на женската природа – вълнуваща комбинация от излъчване и топла чувственост. Уханието дебютира на българския пазар от октомври, така че, момичета, нашият Клуб ви предоставя изключителния шанс да сте сред първите в страната, които ще се сдобият ексклузивно и предпремиерно с него.

За Woman Кристина Агилера внимателно подбира съставките, които да помогнат на жените да прегърнат и разкрият своята женственост, да са в комфорт със своята елегантност и вътрешна сила и да се превърнат в по-добра версия на самите себе си.

Woman съчетава ярко присъствие на сочен ананас, златна круша и зърна розов пипер. Искрящата плодова комбинация дава силно начало на аромата и внушава увереност и самочувствие. Сърцето е букет от нежни бели магнолии. Свежият им, пищен аромат подсилва вътрешната женственост на уханието, докато меките, кадифени листенца сякаш галещо докосват кожата.

“Всяка година осъзнавам все по-добре какво означава за мен да съм жена”, споделя Кристина. “Когато жената успява да остане вярна на себе си, тя има много по-добро самочувствие и изразява много по-лесно своята чувственост, а това никога не остава незабелязано. Създадох Woman за жената, която се крие във всяка от нас.”

Ако искате да спечелите преди всички новия аромат на Кристина Агилера Woman, моля, регистрирайте се тук!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара