CINEBUM отбелязва първият си рожден ден. Започваме да раздаваме подаръци през ден….

Cinebum ще отбележи една годинка! По случай първият им рожден ден те стартират инициатива, в която считано от днес (11.01.2012г.) ДО ДАТАТА, на която ще навършим 1 г. ще раздават по 1 награда през ден! Тоест в Петък на 13-ти ще дадем първата награда, която ще бъде оригинално DVD на „Смъртоносен противник“, осигурено от www.cinebum.eu!

За да си спечелите награда, ЕДИНСТВЕНОТО нещо, което трябва да направите е, в регистрационната форма на дъното на публикацията, да отговорите на въпросът:

НА КОЯ ДАТА Е РОЖДЕНИЯ ДЕН НА WWW.CINEBUM.EU ?

Победителят, който ще изтеглим измежду ПРАВИЛНО отговорилите още този петък, ще получи DVD-то, което ще доставим напълно безплатно на посочен от него адрес! До края на инициативата, ще раздадем много и различни награди, като от част от тях, дори ще раздадем по няколко бройки! Вие ще имате възможност да спечелите:

1) Копие от криминалния роман на десетилетието „Мъжете, които мразеха жените“ (бройки), любезно предоставен от издателство:


2) Ваучер за безплатно междуградско пътуване с автобус по дестинация- може да пътувате, ако се налага ВСЕКИ ДЕН в продължение на 30 дни. Ваучерът е валиден за 1 месец, за 1 човек! Ваучерът е любезно предоставен от „СТРУМА-11″ ООД !

3) Лицензирано дигитално копие на компютърната игра от първо лице – „Battlefield 3“, предоставено директно за активиране и сваляне посредством платформата за дигитална дистрибуция на игри на EA Games – „Origin“!

4) Оригинален горски сувенир, осигурен от www.cinebum.eu! На снимката с наградите виждате най-малкият възможен вариант. Победителят, ще може да си избере измежду различни видове и размери, достигащи до ширина 50 см и дължина 70 см. Сувенирите са ръчно изработени от Антоанета Терзийска, която е превърнала изработването на горски сувенири в свое хоби!

5) Най- четеното „представяне на книга“ на www.cinebum.eu към момента е това на криминалният роман „Тарантула“! Сред наградите има и копие на книгата, осигурено от www.cinebum.eu !

6) Съвсем наскоро гледахме „Проповедникът с картечницата“, в който видяхме и една по-мека страна на чаровникът Джерард Бътлър! Сред наградите има и DVD на „Смъртоносен противник“ , където ще видим Бътлър така, както обожаваме да го гледаме- да раздава тупаници. DVD-то е осигурено от www.cinebum.eu!

7) Някой от вас, ще си пие сутрешното кафе, в оригинална чаша CINEBUM.EU! Сред наградите има бройки, осигурени от www.cinebum.eu!

8) Вече ще можем и да движим мишките си върху целият кино свят. Сред наградите има бройки от тези прекрасни подложки за мишки, които виждате в снимката на наградите! Осигурени от www.cinebum.eu!

През ден ще даваме по една от тези награди. В денят на рождения ни ден, ще дадем НЯКОЛКО НА ВЕДНЪЖ! Така, че не ви остава нищо друго, освен да ни напишете според вас НА КОЯ ДАТА е стартирал сайтът - предполагайте на воля. Ако до денят в който теглим първата или поредната награда НЯМА познал точната дата, ще дадем награда на някой от тези, които са най-близо. Ако има няколко познали - ще теглим жребий! На финалът/ рождения ни ден, ще покажем списъкът с ВСИЧКИ спечелили и кой какво е прибрал!

ВСИЧКИ НАГРАДИ ЩЕ БЪДАТ ДОСТАВЕНИ НА ПОСОЧЕН ОТ СПЕЧЕЛИЛИЯ ГИ АДРЕС НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, ЗА СМЕТКА НА WWW.CINEBUM.EU!

Станахме на 1г. Пораснахме като за 10! И като информация и като екип и като база данни и като раздадени награди… Като всичко! Стремим се всеки ден да сме актуални и да ви представяме нещо интересно, за да знаете че всеки ден отворите ли компютъра и посетите ли сайта или фейсбук профила ни, там ВИНАГИ ще намерите нещо, което не го е имало предния ден :) ! Дано да успяваме! Ако ли не - за напред ще се стараем повече!

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ПРЕЗ ТАЗИ 1Г. СТЕ С НАС! БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ДАВАТЕ СМИСЪЛ НА ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ! БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА! НИЕ ВИ ОБИЧАМЕ… ОБИЧАЙТЕ СЕ И ВИЕ!

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара