Спечелете страхотни пуфове и комплекти с продукти Здраве бебе


Краен срок - 15 август 2018

Всяко бебе е една истинска приказка. Попълни теста, за да разбереш на кое приказно същество прилича твоето мъниче и може да спечелиш страхотна награда.

Всеки участник има право на многократен брой участия в играта. За да се включат в томбола за спечелване на награди, участниците в Играта трябва да изпълнят описаните по-долу стъпки:

    Да достъпят играта на https://zdravegames.com/
    Да се регистрират чрез Facebook профила си в играта
    Да попълнят тест от 5 забавни въпроса, свързани с тяхното бебе
    По желание да качат снимка на бебето си
    По желание да споделят генерирания от теста резултат във Facebook.

За периода на Играта ще бъдат раздадени общо 15 (петнадесет) награди – 5 (пет) големи награди – рекламни пуфове и 10 (десет) комплекта продукти от серията „Здраве Бебе“.

Изображенията на петте големи награди – рекламни пуфове в https://zdravegames.com/ са илюстративни, като реалните награди биха могли да се различават по цвят и вид.

Десетте комплекта продукти „Здраве Бебе“ съдържат: Измивен гел за коса и тяло (400 мл), Хидратиращо мляко за тяло (400 мл), Защитен крем (100 мл), Мокри кърпи (опаковка от 72 бр.), Крем против подсичане (40 г).

Наградите ще бъдат раздадени с томбола (електронен жребий) между всички регистрирали се в играта участници, които са попълнили теста и са получили своя резултат съгласно Условията за участие (според раздел III на Официалните правила).

Големите награди – рекламни пуфове ще бъдат пет различни вида за всеки един от петте резултата от теста – Драконче, Еднорогче, Фениксче, Вълшебниче и Елфче. От всяка една от категориите ще бъде изтеглен един печеливш, който да получи съответния рекламен пуф. Тегленето на наградите се извършва чрез електронен софтуер и не е обвързано с брой участия, качени снимки или други фактори.

Печелившите ще бъдат изтеглени и обявени на 16.08.2018 г. на Интернет адреса на играта: https://zdravegames.com/.

Един участник може да спечели само една награда в рамките на играта. Печелившите участници ще трябва да се свържат с Организатора, като изпратят имейл на Организатора на адрес info@aroma.bg, с който да предоставят трите си имена, адрес за доставка в работно време и мобилен телефон за връзка в срок до 31.08.2018 г. В случай, че печеливш участник не се свърже с Организатора в този срок, наградата ще бъде предоставена на първата резерва по реда на изтеглянето й.

Печелившите участници ще получат наградите си на предоставения от тях адрес, по куриер, за сметка на Организатора, до 30 (тридесет) работни дни, считано от обявяването им като печеливши участници на https://zdravegames.com/. При получаването на наградата печелившият участник се идентифицира с личната си карта или друг документ за самоличност. Ако печелившият е на възраст под 18 (осемнадесет) години, се предоставя лична карта и задължително следва да бъде придружен от родител, настойник или попечител с лична карта и документ, удостоверяващ тяхната родствена връзка, настойничество или попечителство.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара