Спечелете 3 проектора Acer, 33 барбекюта и 333 стека с бира от Леко


Краен срок - 15 юли 2018

Кампанията се отнася за следните продукти с марка „Леко“, маркирани със стикери с промо-код, а именно:
- Леко със сребърни йони – 2,5 л., 4 л., 8,5 л., 15 л.
- Леко боя за влажни помещения - 2,5 л., 4 л., 8,5 л.
- Леко Цветен Интерин – 2,5 л.
- Леко Интерин - 2,5 л., 4 л., 8,5 л., 15 л.
- Леко Фасаген Ултра - 2,5 л., 4 л., 8,5 л., 15 л.

В Кампанията участват всички лица, които са: Закупили един или повече продукти на „Оргахим“ АД, участващи в кампанията (т. 2.1) и са регистрирали стикер с промо-код в промо-уеб-страницата www.spechelileko.bg, чрез регистрационната форма;

Всеки Участник участва в Кампанията от свое име и има право да получи наградата, съгласно условията на настоящите Общи условия.

С регистрирането на промо-код в промо-уеб-страницата www.spechelileko.bg, всеки участник декларира, че е запознат(а) с Общите условия, разбира ги и приема да ги изпълнява. Организаторът има право едностранно да прави промени в условията и правилата на Кампанията, без предварително да уведомява за това участниците. Участниците се задължават да спазват тези промени от датата на влизането им в сила, което става с публикуването им в промо-уеб-страницата www.spechelileko.bg.

Всеки участник носи отговорност за коректното попълване на данните. При несъответствие в данните Организаторът не носи отговорност.

В Кампанията ще бъдат раздадени общо три групи награди, както следва:

Малка награда – 333 броя стека (8-pack) кен бира „Каменица“. Участниците узнават дали печелят в момента на регистрацията на промо-кода на www.spechelileko.bg. До 2 седмици след спечелването на наградата/ите Печелившите участници ще получат наградата/ите при условията на раздел 7 .

Средна награда – 33 броя „Барбекю с капак“, арт.номер ВА0017С,EAN :8606012806771. На 11 юни, 25 юни и 16 юли ще се изтеглят на случаен принцип по 11 печеливши стикера с промо-код и ще се обявяват в същия ден до 18:00ч. на страницата www.spechelileko.bg, както и с персонално обаждане на всеки Печеливш. В тегленето участват всички промо-кодове, които са регистрирани от началото на промоцията до 23:59 ч. от деня, предшестващ деня на тегленето. Участват включително кодовете, с които вече е спечелена малка или голяма награда. Доставката на наградата ще се извършва в срок най-малко две седмици след изтегляне на печелившите стикери.

Голяма награда – 3 броя проектор марка Acer H5382BD. На 11 юни, 25 юни и 16 юли ще се изтеглят на случаен принцип по един печеливш стикер с промо-код и ще се обявяват в същия ден до 18:00ч. на страницата www.spechelileko.bg, както и с персонално обаждане на всеки Печеливш. В тегленето участват всички промо-кодове, които са регистрирани от началото на промоцията до 23:59 ч. от деня, предшестващ деня на тегленето. Участват включително кодовете, с които вече е спечелена малка или средна награда. Доставката на наградата ще се извършва в срок най-малко две седмици след изтегляне на печелившите стикери.

Наградите се получават срещу представени печеливши стикери с промо-код и касов бон от покупката.

Победителите нямат право да получат паричната равностойност на наградите.

Пълният списък с печелившите стикери с промо-кодове от Кампанията ще бъде обявен и достъпен на уеб-страницата на кампанията www.spechelileko.bg.

Победителите ще получават наградите до посочен от тях адрес чрез куриерска фирма и с предварително прозвъняване от страна на куриерите за свързване с победителя.

В случай че със спечелилия награда Участник не е осъществен контакт в рамките на 5 работни дни, ще се проведе ново теглене за съответната награда, докато тя не бъде предоставена на някого.

Организаторът може да изисква предоставянето на документ за самоличност с цел доказване на възраст.

Спечелете СЕГА

3 Коментари

  1. Защо не ми приема кода от стикери 3553798

    ОтговорИзтриване
  2. Аз печеля стек бира и я чакам от 2 седмици

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. имам 2 талона-мен ме устройва бирата,а жената пусна втория талон и си мечтае за един проектор,който да използува в училище-тя е учителка и не пие бира

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара