Спечелете 77 ваучера х 500 лв. и 3 000 000 кенчета от Kamenitza


Краен срок - 31 август 2018

Участвайте с капачки или езичета от следните продукти, наричани Участващи опаковки:

    Каменица 1881 Светло стъклена бутилка 0,33 л., с промоционален дизайн;
    Каменица 1881 Светло стъклена бутилка 0.5 л., с промоционален дизайн;
    Каменица 1881 Светло пластмасова бутилка 1 л., с промоционален дизайн;
    Kаменица 1881 Светло пластмасова бутилка 2 л., с промоционален дизайн;
    Каменица 1881 Светло кен 0.5 л., с промоционален дизайн

Участващите опаковки са обозначени с промоционален етикет със заглавието на Промоцията “3 милиона повода за наздраве“.

Под капачката на Каменица 1881 светло стъклена бутилка 0,3л., Каменица 1881 светло 0.5л, Каменица 1881 светло пластмасова бутилка 1л, Каменица 1881 светло пластмасова бутилка 2л или езичето на Каменица светло кен 0,5л може да намерите един от следните символи:

Ако откриете долния символ „Печелиш бира“, печелите Каменица 1881 светло кен 0,5л:

Ако откриете долните букви на думата „НАЗДРАВЕ“, съберете ги и можете да участвате в ежедневните ни тегления за един от 77 ваучера за пазаруване в Mr. Bricolage:

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

Каменица 1881 кен 0,5 л. - 3 000 000 броя
Ваучери-подарък - 77 броя - всяка награда представлява 1 (един) ваучер за 500 лв., предоставен от Mr.Bricolage

*Ваучерите са със срок на валидност до 30.09.2018 г. и са валидни за закупуване на стоки от категория „Градина“, „Растителност и оборудване“, „Градинско и външно осветление“ и „Градинска техника“ в обектите на Mr. Bricolage на територията на Република България

За участие в Промоцията купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката на бутилката или езичето на кена:

а) Ако откриете символ „Печелиш бира“ под капачката/езичето на Каменица 1881 стъклена бутика 0,3л., Каменица 1881 стъклена бутилка 0.5л., Каменица 1881 кен 0.5л., Каменица 1881 пластмасова бутилка 1л. и Каменица 1881 пластмасова бутилка 2л, то печелите награда Каменица 1881 кен 0,5л., който можете да получите в един от обектите, отбелязани със специален стикер на Промоцията, срещу предоставяне в обекта на печелившата капачка/езиче. Пълният списък на обектите, от които можете да получите наградата си, е публикуван и в отделна секция на сайта www.kamenitza.bg.

б) Ако откриете и съберете буквите „Н“,“А“,“З“,“Д“,“Р“,“А“,“В“ и „Е“ под капачката/езичето на Каменица 1881 стъклена бутилка 0,3л., Каменица 1881 стъклена бутилка 0.5л., Каменица 1881 кен 0.5л., Каменица 1881 пластмасова бутилка 1л. и Каменица 1881 пластмасова бутилка 2л., имате възможност да спечелите един от 77-те ваучери за 500 лв., предоставени от Mr. Bricolage. За целта трябва да се регистрирате, еднократно, на www.kamenitza.bg, като посочите телефонния си номер за контакт. С една регистрация участвате в ежедневните ни тегления до края на промоцията. Тегленията се провеждат в всеки ден по време на промоцията 15.06 – 31.08, както следва: всеки ден в 15:00 часа. Всеки ден се тегли по 1 (един) ваучер. Резултатите ще бъдат обявявани на сайта на Промоцията в рамките на 24 часа след извършеното теглене. Ако бъдете изтеглен като печеливш участник, ще получите SMS известие на посочения от вас телефон, след което ще трябва да се обадите на телефона на промоцията по т. 2.3 в срок от 7 работни дни, за да споделите данни за доставка: три имена и адрес.

в) В рамките на 15 работни дни след като сте предоставили данните си за доставка по реда на предходната точка, след потвърждение от страна на печелившия участник, награда ще бъде доставена безплатно с куриер, на предоставения от Вас адрес. Ако бъдете изтеглен като печеливш участник, не се допуска участие до следващи тегления. Един участник може да спечели само един от 77-те ваучера за 500 лв., предоставени от Mr. Bricolage.
ЧАСТ 9. ПРЕДОСТАВЯНЕ НА НАГРАДИТЕ

Участниците трябва да запазят като доказателство капачките/езичетата с печеливши символи. На съхраняваните капачки/езичета трябва ясно да се виждат символите. За да получи наградата, спечелилият участник е длъжен да предаде капачката/езичето, с чийто символ е спечелил.

Всеки намерил символ „Печелиш бира“ може да размени до 5 печеливши капачки и езичета при едно посещение в магазин със специален стикер на Промоцията. В случай, че наличностите в магазина не достигат, спечелилият може да потърси наградите си в друг магазин със специален стикер на Промоцията.

Спечелените кенове Каменица 1881 светло 0,5л. могат да бъдат получени в срок до 31 август 2018 в рамките на работното време на търговските обекти, обозначени със специален стикер на Промоцията, срещу представяне на капачка или езиче с печеливш символ „Печелиш бира“. Списък с обектите можете да откриете на сайта на Промоцията www.kamenitza.bg или на тел. 0888423118.

Всеки събрал буквите „Н“,“А“,“З“,“Д“,“Р“,“А“,“В“ и „Е“, регистрирал се на сайта www.kamenitza.bg и изтеглен като печеливш в едно от 77-те ни тегления, печели ваучер за 500 лв., предоставен от Mr. Bricolage, който ще му бъде доставен на посочения от него адрес.

Спечелените ваучери ще бъдат доставени с куриер на предоставения от участника адрес най-късно до 15 работни дни след като участникът е предоставил данните си доставка. Ако участникът не предостави данните си за доставка в рамките на 7 работни дни, след като е получил уведомителен SMS, наградата не му се предоставя и се дава на следващия изтеглен резервен участник. Ако участникът не може да бъде открит на посочения от него адрес след две посещения, служителят на куриера изпраща SMS до номера на участника, че наградата може да бъде потърсена в съответния офис на куриера в срок до 7 работни дни. Ако и след това наградата не бъде потърсена, тя се предоставя на първия изтеглен резервен участник.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на печелившите символи. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в т.4 по-горе, награда не му се предоставя. Ако участникът не предаде капачките/езичетата в обекта за спечеления кен Каменица 1881 светло 0,5л., той няма право да получи наградата и наградата не му се предоставя. Ако участникът не предаде капачките „Н“,“А“,“З“,“Д“,“Р“,“А“,“В“ и „Е““ на куриера при получаване на спечеления ваучер, той няма право да получи наградата и наградата не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Капачките/езичетата на Участващата опаковка, които са нечетливи, променени, деформирани до степен да не се вижда символът, фалшифицирани, подправени, манипулирани, се считат за невалидни и се обезсилват.

Спечелете СЕГА

16 Коментари

  1. Ами пак ли е измама имам 10 кенчета и никъде не може да ги взема в Бургас

    ОтговорИзтриване
  2. Сгреших като регистрирах и за това направих няколко регистрации.Грешно ли е това и мога ли да участвам?

    ОтговорИзтриване
  3. ВЯРВАМ ЧЕ Е ГОЛЯМА ЛЪЖА - НЕКА ПУБЛИЧНО ДА ПУБЛИКУВАТ СПИСЪКА НА ВЕРИГИ И ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ В КОИТО ОБМЕНЯТ КАПАЧКИТЕ СРЕЩУ КЕНЧЕТА€
    КАКТО ВИНАГИ НЯМА ДА ПОНЕСАТ НАКАЗАНИЕ ЗА ЛЪЖЛИВАТА РЕКЛАМА.

    ОтговорИзтриване
  4. И ние от няколко обиколени обекта, нищо не можем да си вземем !!! Мошеници!

    ОтговорИзтриване
  5. В Кранево в магазин кристал и алдо не покриват печалбите с Кенчета. Мошеници

    ОтговорИзтриване
  6. И на мен в Русе ми отказаха в два обекта

    ОтговорИзтриване
  7. На 28-ми аугуст получих SMS стойност от 500 лв ваучер незнам как да ги взема и да ги харчам аз

    ОтговорИзтриване
  8. Четете правилата . Ваучера важи в Магазин "Бриколаж" , Можете да Закупите Всичко за Градината , Растително Оборудване Външно Осветление Градинска - Техника и Оборудване

    ОтговорИзтриване
  9. Кои са обектите навсякъде ме връщат с тия не чета :(

    ОтговорИзтриване
  10. Отговори
    1. Играта приключи, надали вече в някой обект са останали от кенчетата за раздаване, но за по-сигурно може да питате и организаторите от Kamenitza.

      Изтриване
  11. При закупени 20 бири на 3 от тях има символ на кенче,на другите опитайте отново,въпросът ми е печеля ли три кенчета,или е поредната стръв за наивници.организаторите да кажат от къде да си взема ПЕЧЕЛИВШИТЕ бирички!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пишете под стара игра от 2018 година. Обърнете се към организаторите за получаване на наградите, не към нас, ние само публикуваме игрите.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара