Спечелете тридневно пътуване до Амстердам


Краен срок - 1 април 2018

Поводът: През април най-слушаното младежко радио в България – радио The Voice ще отбележи своят 11-ти рожден ден.

Наградата:  11-та годишнина на любимото ви радио е страхотен повод за втора поредна година да подарим незабравимо приключение на един от най-големите ни фенове, както и на негов приятел: тридневно пътуване до Амстердам в началото на лятото, с осигурени самолетни билети, нощувки в хотел и две покани за концерта на една от световните суперзвезди.

Играта: Задачата и този път е да кажете коя е търсената суперзвезда. Срокът за чудене е до 1 април, включително. Дотогава ще ви подсказваме много. Пуснете си още сега радио The Voice или си включете The Voice TV, където водещите ще помагат всеки ден.
И ако в един миг ви проблесне коя е суперзвездата на The Voice, върнете се тук на сайта ни и попълнете формата за участие долу. После ще си стискате палци по време на тегленето на печелившия. То ще се случи в присъствието на нотариус, в деня, в който радио The Voice отбелязва своя 11-ти рожден ден - 2 април

Важно: могат да участват само лица навършили 18 години към датата на теглене 2.04.2017 година.*  Aко още нямате 18 години, помолете родителите си да участват вместо вас, за да пътувате с тях до Барселона.

В полетата долу попълнете трите си имена, възраст, e-mail, населено място, а в "Коментар" напишете името на предполагаемата звезда, за чийто концерт ние раздаваме билети. Подсказваме в ефира на радио и телевизия The Voice :) Успех!

 *Според изменение от ЗДДФЛ, влязло в сила от 1.01.2017 година всички печеливши са длъжни да декларират през данъчните служби спечелени награди на стойност над 30 лв. За целта те трябва да са навършили 18 години.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара