Спечелете 100 коледни награди от Diners Club Bulgaria


Краен срок - 29 декември 2017

Спечелете една от 100 коледни награди от Дайнърс клуб България.

Отговорете на въпроса, харесайте и  споделете поста и може да спечелите една от 100 награди раздавани от Дайнърс клуб България, по случай 20 години дейност в България.

Спечелилите ще бъдат обявени на 29 декември 2017 г.

НАГРАДИ:

5 бр. Коледни еленчета, прегърнали поларено одеалце.
10 бр. Чадъри UNGARO
15 бр. Поларени одеала
20 Термоса
20 Термо чаши
30 бр. Раници



Участник в играта може да бъде всяко навършило 14 г. лице, което се е регистрирало в социалната мрежа Facebook,  харесало e поста на играта на „Дайнърс клуб България” АД в социалната мрежа (http://facebook.com/DinersClubBulgaria), отговорило правилно на поставеният въпрос и е споделило на стената си линк към нея.

Играта се провежда на официалната страница на „Дайнърс клуб България” АД във Facebook (http://facebook.com/DinersClubBulgaria). За да участват в нея, потребителите на социалната мрежа Facebook трябва да „харесат” поста на играта, да отговорят на поставеният въпрос и да  го споделят на снетата си.

В рамките на играта и по време на нейното провеждане участниците ще имат възможност да отговорят на въпрос, поставен от Организаторът. Целта на участниците в играта е да дадат правилен отговор на поставения въпрос.

В томболата за спечелване на наградите участват всички регистрирали се участници, изпълнили условията по т. 4.1 от настоящите Правила и условия.

На 29.12.17 г. на случаен принцип, чрез автоматичен механизъм, ще бъдат изтеглени имената на участниците, изпълнили условията по т. 4.1, които ще получат награда, както и имената на 10 / десет/ резерви, за случаите в които с печелившите не е бил установен контакт.

Имената на печелившите и техните резерви ще бъдат обявени на същата дата на която са изтеглени на официалната Facebook страница на Дайнърс клуб България (http://facebook.com/DinersClubBulgaria).

В рамките на седем работни дни след тегленето на печелившите и обявяването им организаторът ще се свърже  чрез лично съобщение с изтеглените основни победители, за уточняване на най-удобния за тях начин  на получаване на наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара