Спечелете бързонагряващ електрически конвектор GABARRON


Краен срок - 29 декември 2018

🎄Тази Коледа ще е по-топла отвсякога! 🎄
Играй с #eHaus и спечели бързонагряващ eлектрически конвектор GABARRON с 10 годишна гаранция. http://ehaus.bg/bg/London-2000W.p2357

Лесно е!
✔Стъпка 1: Харесай страницата ни.
✔Стъпка 2: Сподели поста в профила си и напиши името на човека, с когото би искал да прекараш една топла Коледна вечер.

☞ Следи страницата на eHaus, за да разбереш дали печелиш. На 30 декември ще изтеглим един от участниците, който ще спечели висококачествен отоплителен уред GABARRON от eHaus!

Участник в Играта може да бъде всяко физическо лице, с постоянен адрес в България с валиден профил във Фейсбук (username).

В играта нямат право да участват: служителите/работниците и лицата, които участват в управлението, контрола или капитала на Векто България ЕООД в т.ч. членовете на техните семейства.

Участникът се включва в Играта, когато коментира постовете от играта във фейсбук или сподели публикацията в своя личен профил.

Всеки участник може да участва само с един валиден профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие коментари към Играта впоследствие.

В продължение на 15 дни в профила на eHaus ще бъдат публикувани постове с условие и/или въпрос. Участниците трябва да харесат или вече да са харесали страницата на eHaus във Фейсбук и ще трябва да коментират под поста, да отговарят на въпрос в поста, да тагват свой приятел в коментар под поста или да споделят поста в личния си профил.

Право да участва в тегленето на наградата от Играта има само Участник, който е изпълнил всички условията на играта. Награда: Електрически конвектор GABARRON 2000W - http://ehaus.bg/bg/Gabarron-2000W.p2357

Победителят ще бъде избран на случаен принцип чрез томбола между участниците, изпълнили условията, с помощта на генератор на случайни числа. Тегленето ще се случи на 30 декември 2017 г.

След като бъде изтеглен и публикуван във Фейсбук страницата, печелившият в играта, в срок от 1 седмица от публикуването на спечелилия, трябва да се свърже с Организатора, чрез изпращане на лично съобщение на Фейсбук страница www.facebook.com/eHaus.bg

За да получат наградата, печелившият участник задължително следва да се легитимира с лична карта и да подпише всички документи, предоставени му от страна на Организатора, във връзка с предаването/получаването на наградата. Печеливш участник, който не е потърсил в срок спечелената от него награда, автоматично и безусловно губи правото да я получи и се генерира нов спечелил, отново на случаен принцип.



Спечелете СЕГА

1 Коментари

  1. Koмпактна, хубав дизайн! Желая да посрещна празниците с моя съпруг Валентин с топлината на този отоплителен уред!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара