Спечелете 6 ваучера по 1000 лв., 30 аудио системи, 300 броя слушалки и 600 външни батерии от Jacobs 3in1


Краен срок - 12 ноември 2017

В Промоцията участват всички продукти Jacobs 3in1 с промоционална комуникация на тях (съдържаща информация за участие в промоцията).

Стъпка 1: Закупете кафе Jacobs 3in1 с промоционална комуникация на опаковката.

Стъпка 2: Регистрирайте кода от вътрешната страна на опаковката на www.jacobs3in1.bg.

Един код може да бъде регистриран САМО ВЕДНЪЖ. С една регистрация може да бъде въведен само един код.

Всеки участник може да регистрира максимум 7 кода на ден

За да може да участва в промоцията през интернет (www.jacobs3in1.bg) всеки участник при първата си регистрация ще трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер и да го потвърди преди да му се финализира регистрацията на първия код. За целта на предоставения телефонен номер участникът ще получи SMS с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията на първия код. Всяка следваща регистрация от същия мобилен телефон ще бъде отчетена без въвеждането на код за сигурност, тъй като вече телефонният номер ще е валидиран като реален и действащ.

Стъпка 3: Веднага след всяка регистрация на код в интернет, в последяващ екран, всеки участник получава известие за това колко общо кода е регистрирал въпросния участник.

За периода на играта, Организаторът ще раздаде общо 936 награди:

600 броя Външни Батерии, възможност за спечелване при регистриране на 1 код.

300 броя Безжични Стерео Слушалки, възможност за спечелване при регистриране на 10 кода.

30 броя Аудио Системи, възможност за спечелване при регистриране на 25 кода.

6 броя Ваучери за Екскурзия на стойност 1000 лева, възможност за спечелване при регистриране на 50 кода.

Наградите ще бъдат изтегляни чрез специално разработен за нуждите софтуер за теглене на награди на случаен принцип измежду участници регистрирали кодове в играта. Тегленията за всяка пропорционална част от наградите ще се извършват всяка седмица от периода на промоцията. Участникът ще участва в тегленето за наградите за тази седмица, в която изпрати последния код от съответния необходим брой за всяка награда както и всяко теглене след това, в случай, че вече не е спечелил някоя от наградите! Печелившите ще бъдат обявявани на http://www.jacobs3in1.bg в рамките на 48 часа след края на всяка съответна седмица от промоцията.

Всеки изпратен код се натрупва, като при регистрация на 1 код ще имат възможност да спечелят награда външна батерия, при регистриране на 10 кода има възможност за спечелване на безжични стерео слушалки, при регистриране на 25 кода има възможност за спечелване на аудио система и при регистриране на 50 кода има възможност за спечелване на ваучер за екскурзия на стойност 1000 лева. При натрупване на необходимия брой кодове за участие в томболата за съответната награда, участникът бива включен в седмичната томбола. Така, например, при регистрирани 50 кода, участникът участва 50 пъти за теглене на външна батерия, 2 пъти за теглене на една аудио система, 1 път за теглена на ваучери за екскурзия на стойност 1000 лева.

Уникални идентификатори на всеки участник са мобилният му телефонен номер и имейл. За да могат да бъдат сумирани точките за участие в тегленето на наградите, участникът трябва да регистрира кодовете посочвайки един и същ мобилен номер и имейл.

Не се допуска спечелването на повече от една награда от всеки вид от един участник (с един и същ телефонен номер, с едно и също име и фамилия и посочен един и същи адрес за доставка) за периода на промоцията!

ЗА ДА ПОЛУЧАТ НАГРАДИТЕ, СПЕЧЕЛИЛИТЕ УЧАСТНИЦИ ТРЯБВА ДА ПАЗЯТ ОПАКОВКИТЕ С ПЕЧЕЛИВШИ ПРОМОЦИОНАЛНИ КОДОВЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА ПРЕДАДАТ ПРИ ВРЪЧВАНЕ НА СЪОТВЕТНАТА НАГРАДА.

С ОГЛЕД ИЗБЯГВАНЕ НА ЗЛОУПОТРЕБИ ОТ НЕДОБРОСЪВЕСТНИ ЛИЦА, ОРГАНИЗАТОРЪТ БЕЗКОМПРОМИСНО НЯМА ДА ВРЪЧВА НАГРАДИ НА УЧАСТНИЦИ, КОИТО НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРЕДСТАВЯТ ОПАКОВКИ С ПЕЧЕЛИВШИ КОДОВЕ!

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS. В срок от 5 работни дни могат да заявят адрес за получаване на наградата на предоставения им в SMS телефон за връзка или на специален екран в системата за регистрация на www.jacobs3in1.bg. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочен от тях адрес чрез куриер до 50 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата в рамките на 20 работни дни. Непотърсени награди в този срок, няма да бъдат раздавани и ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност и предоставени на куриера опаковки с печеливши промоционални стикери с кодове!

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара