Спечелете 3 ваучера за пазаруване в Kaufland


Краен срок - 2 октомври 2017

Цените на избрани маркови продукти – още по-ниски. Готов ли си за голямото пазаруване?

Участвай в играта „Напълни количката си в Kaufland” и спечели ваучер за пазаруване в хипермаркети Kaufland.

За да участваш:
- Тагни в коментар приятели или роднина, с когото искаш да пазаруваш в хипермаркет Kaufland;
- За да е валидно тагването, преди името му трябва да напишеш @ и да избереш човека от падащото меню

Участникът следва да направи това в коментар само под съответната публикация. В случай че условието не е изпълнено, участието в играта не е валидно.

В рамките на периода на Играта един Участник може да участва еднократно, независимо от броя коментари, които е публикувал.

Наградите, които Участниците в Играта могат да спечелят при спазване на условията за участие, уредени в раздел II и III по-горе, са както следва:
· Три ваучера за пазаруване на хранителни стоки в хипермаркети Kaufland.
· Стойността на всеки ваучер е 30лв.

Ще бъдат раздадени общо 3 награди, описани в т.10 от този раздел.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Наградата не може да бъде прехвърлена на трети лица. Всеки участник има право само на една награда.

Тегленето на печелившите Участници ще се извърши на 02.10.2017 г. чрез жребий на случаен принцип. В жребия за всяка от трите награди ще бъдат включени само Участниците (Facebook ID), отговорили в коментар под поста, комуникиращ Играта, публикувана на 29.09.2017 г.

Печелившите Участници, заедно с техните Facebook профили, (Facebook ID) се обявяват на 02.10.2017 г. в Note секцията на Facebook страницата на Kaufland България, като част от правилата за настоящата игра (https://www.facebook.com/kaufland.b...).

Всеки Участник, спечелил награда, трябва да се свърже с Организатора чрез имейл на facebook@kaufland.bg в срок до 5 работни дни, считано от датата на обявяване по начина, описан в предходната т.15, и да потвърди желанието си да получи награда, както и да предостави данни във връзка с получаване на наградата (име и фамилия, телефонен номер за връзка и адрес, където Участникът би желал да получи наградата). Организаторът доставя наградата до посочения от Участника адрес до 30 (тридесет) дни от получаване на имейла за потвърждение.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара