Спечелете 5 пътнически сака


Краен срок - 30 септември 2017

Лято без край! Лято по женски!

Има начин да съхраним лятото завинаги и ние знаем как. Включете се в последното предизвикателство от нашите летни игри, изберете най-прекрасната за вас снимка-спомен от лятото и се включете в играта.

Дамите с най-много късмет ще получат сак за своите следващи вълнуващи ваканции. Следете страницата ни, за да не пропуснете кой печели!

Играта се провежда единствено онлайн. Необходимо е потребителят да оторизира играта на www.rosalgin.bg да достъпи личния му Фейсбук профил и имейл адрес.
Потребителите трябва да качат снимка в страницата на играта на сайта www.rosalgin.bg и да споделят специалното съобщение, което ще се визуализира на собствената си Фейсбук страница, за да участват за наградите, според т. VI Награди от настоящите Правила и условия.

Печелившите потребителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип от Организатора.

Наградите от играта „Лято по женски с Розалгин®! 5 месеца х 5 награди“ за периода от 00:00:01 ч. на 01.09.2017 г. и продължава до 23:59:59 ч. на 30.09.2017 г. са 5 бр. пътнически сак.

Всички печеливши участници ще бъдат информирани за спечелените от тях награди, посредством изпращане на писмо на електронната им поща, с която са регистрирали своя Фейсбук профил. Имената на победителите ще бъдат публикувани след приключване на периода на играта на 02.10.2017 г. във Фейсбук страницата Здраве за Жената на адрес: https://www.facebook.com/zdravezajenata/.

За да получи наградата си, всеки печеливш участник трябва да отговори на полученото уведомително писмо или да изпрати такова на адрес Rosalgin.summergame@gmail.com до 10 работни дни от получаването на електронното писмо, като изпрати следната информация: Име и Фамилия по лична карта, адрес за получаване на наградата и телефон за връзка. В противен случай участникът губи правото да получи своята награда и тя ще бъде връчена на друг участник, покрил условията за съответната награда и избран чрез томбола.
3.5. В случай, че участник, който е отказал да предостави достъп до имейл адреса на своя личен Фейсбук профил, е изтеглен като печеливш, той има задължението да се свърже с Организатора до 10 работни дни от публикуването на имената на печелившите участници на стената на фейсбук страницата Здраве за Жената на адрес: https://www.facebook.com/zdravezajenata/ .

Наградите се изпращат по куриер от Организатора за сметка на Организатора до 10 работни дни, след датата на обявяване на печелившите участници.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара