Спечелете екскурзия до Милано, 30 метални фласки и 10 комплекта Русский Стандарт


Краен срок - 31 октомври 2017

Участник в Кампанията (наричан на кратко „Участник”) може да бъде само физическо лице, навършило 18 години. В кампанията могат да вземат участие всички пълнолетни физически лица, които са изпълнили долуописаните стъпки с изключение на служители на „Софтсток ЛТД“ ООД, както и членове на техните семейства:

· Да харесат фейсбук-страницата на „The pursuit of the perfect Russian Mule“ във Facebook;
· Да снимат коктейла Руско Муле, приготвен с водка Русский Стандарт в заведенията публикувани в специална карта в септемврийския брой на GoGuide. Картата също ще бъде публикувана в официалната страница на кампанията във Facebook https://www.facebook.com/ThePursuitOfThePerfectRussianMule/ и в официалната страница на водка Русский Стандарт България https://www.facebook.com/RussianStandardBulgaria.

Потребителят може да публикува снимка с Руско муле в личния си профил в публичен пост или в Инстаграм страницата си, както и на страницата на кампанията във Facebook или в Instagram: https://www.facebook.com/ThePursuitOfThePerfectRussianMule/ като се отбележе/ тагне в бара/заведението където консумира коктейла с хаш таг:
#PresledvamRuskotoMule или #ПреследвамРускотоМуле

Всяка снимка качена спрямо правилата на кампанията дава по 1 (едно) участие в тегленето на наградите описани в т.3

Участието в играта е обвързано със покупка на коктейл Руско муле. Цената на коктейла варира зависимост от заведенията, на минимална цена от 8 лв.

Участващи заведения в Кампанията са:
1) Beach Bar
2) One More Bar
3) Public Bar
4) Cocktail Bar
5) Spaghetti Kitchen Bar
6) V Bar
7) Street Bar
8) Sputnik
9) Samurai
10) Memento Vitosha
11) Memento NDK
12) Memento Rakovski
13) Carrusel Club
14) Marionette Bar & Dinner
15) Street Lounge, Hotel Marinela
16) Caché
17) Sense Rooftop Bar
18) JJ’s Bar
19) Modera Mood Bar
20) Bar Arabia
21) Sweet bar Младост
22) Оскар
23) Umbrella бар

Наградите от Кампанията са 41 (четиридесет и една) броя:
- 1 екскурзия за двама до официалния бар на Русский Стандарт в Милано – Davai! (включени са самолетни билети, настаняване в хотел и консумация на един (1) коктейл на човек в гореспоменатия бар за двама души)
- 30 специално брандирани метални фласки (манерки)
- 10 комплекта Русский Стандарт с чаша

Печелившите Участници ще бъдат определени чрез томбола на случаен принцип през м. ноември на специално събитие.

Печелившите Участници ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на Организатора https://www.facebook.com/ThePursuitOfThePerfectRussianMule/ в срок от 24 часа след тегленето. За да заявят наградата си, печелившите Участници следва да се свържат с Организатора до 14 работни дни след обявяването им. Ако са на територията на град София, ще могат да получат наградата си в офиса на Организатора, който се намира на адрес гр. София, бул. „Цветан Лазаров“ 46 или по куриер. Победителите трябва да се свържат с Организатора чрез изпращане на лично съобщение във Фейсбук, съдържащо имената им, точният им адрес и телефонен номер.

Наградите се изпращат с куриер с обратна разписка. В случай че някой от печелившите Участници не бъде намерен от куриера и наградата не му бъде доставена, той има на разположение 10 (десет) работни дни, за да я потърси. Награди, непотърсени в посочения в предходното изречение срок, не подлежат на връчване на печелившите Участници.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара