Спечелете почивка на Бали, уикенд в Банско, сакове, тениски и шапки


Краен срок - 9 октомври 2017

Спечели трип за двама до бали с tripsy.club

Представяме ти кампанията Сезонът на Екзотиката и възможността да спечелиш невероятни награди и да пътуваш до вълнуващи дестинации на промоционални цени!

Съмняваме се да не си мечтал за почивка на тропически остров, излежаване на някой див плаж или пък лудо парти по бански по време на зимния климат в България. Разгледай нашите 10 невероятни дестинации с отстъпка до 300 евро и се докосни до някое от тези магически късчета от земния Рай!

Заедно с нашите приятели от Dama.bg те каним на едно незабравимо екзотично пътешествие до Бали! Потопи се в мистичната атмосфера на острова, известен като мека на йогата и медитацията, и изживей едно уникално пътуване! Не си мисли, че трипът е само за дами, напротив - какво е една голяма женска компания без присъствието на мъже? Всички са добре дoшли!

Включвайки се в Играта, участниците се включват в томбола за следнатите награди:
• 1 брой пакет почивка до Бали за двама*, заедно със самолетни билети, предоставени от Qatar Airways и 1000 лв джобни, предоставени от Ferratum
• 1 брой пакет уикенд за двама в Гранд хотел Кемпински Банско**
• 3 броя опаковки “Тайната на мъжкото удоволствие” от Thailand Secrets
• 3 броя сакове предоставени от vsichkioferti.bg
• 5 броя тениски на Tripsy
• 5 броя шапки на Tripsy
* пакета включва: 5 нощувки със закуска в хотел Grand Barong (Убуд, Бали), 5 нощувки със закуска в хотел Bali Dream Resort (Кута, Бали), трансфери летище-хотел Убуд, хотел Убуд хотел Кута, хотел Кута —летище, цялостна организация и екип на място по време на екскурзията, туристическа застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие от 10 000 евро от застрахователно дружество Армеец. Датите на пътуването са 5-15.05.2018 (11 дни, 10 нощувки), а пакета е за 2-ма човека настанени в двойна стая.
** пакета включва: 2 нощувки в делукс стая с изглед към планината, с включена закуска в ресторант “Галерия”, безплатно ползване на Детски център, безплатен Wi-Fi и свободен достъп до фитнес центъра и уелнес зоната на Kempinski The Spa в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Пакета е валиден до 30.11.2017 г. и важи за 2 човека настанени в двойна стая.

Наградите ще бъдат раздадени на следния принцип:
• На 10.10.2017г. печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип пред нотаруис.

Ваучерът може да бъде получен по email. Другите награди ще бъдат изпратени по куриер до посочен от печелившия адрес.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

За да се възползва от наградата си, спечелилият ще получи допълнителен имейл с допълнителни инструкции.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара