Спечелете смартфони Nokia 3, 5 или 6


Краен срок - 14 септември 2017

Спечели един от тези страхотни смартфони като ни кажеш в коментар кой ти харесва най-много!

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M/
 
Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и споделят като коментар под поста кой смартфон предпочитат най-много Nokia 3, Nokia 5 или Nokia 6

Награди: 1 бр. Nokia 3, 1 бр. Nokia 5, 1 бр. Nokia 6

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип в три категории, като всяка категория включва участниците от съответния от трите модела смартфон Nokia, за който са коментирали. Печелившият се определя измежду участниците в категорията, които са отговорили като коментар под поста за съответния модел смартфон Nokia. Томболата ще бъде теглена на 15.09.2017 г. като в следствие на нея на страницата на VIVACOM във Facebook, ще бъдат обявени печелившите участници и равен брой резерви (3 бр.), в случай, че някой от печелившите не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

В случай, че някой от трите модела смартфон Nokia не е посочен като коментар в пост към играта, този модел смартфон се включва към томболата на някоя от другите категории, по преценка на Организатора.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с всеки един победител на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 2 дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара